Jest link w wątku P60Witam.
To jak jest w końcu z tym androidem 7, jest ta aktualizacja czy jej nie ma? Jeżeli jest to jak mam i skąd lub poprzez tą aktualizację ogarnąć?
TV sam w sobie można polecić jest bardzo dobrze wykonany obraz też jest niczego sobie w dużej mierze zależy od jakości sygnału. Największą bolączką tego Tv to niedopracowane oprogramowanie które sprawia problemy z modułem CI oraz dźwiękiem i kilkoma innymi rzeczami
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
TV sam w sobie można polecić jest bardzo dobrze wykonany obraz też jest niczego sobie w dużej mierze zależy od jakości sygnału. Największą bolączką tego Tv to niedopracowane oprogramowanie które sprawia problemy z modułem CI oraz dźwiękiem i kilkoma innymi rzeczami
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Chodzi konkretnie o znany już problem i teoretycznie zgłoszony do producenta a konkretnie chodzi o ciągły komunikat za każdym włączeniem TV o podłączeniu modułu CI jest to bardzo irytujący problem bo za każdym razem trzeba poczekać aż to okienko się pokaże zamknąć je i dopiero można używać tv ściszać/przełączać kanały itp. Miałem do czynienia z kilkoma różnymi TV i na żadnym nie spotkałem się z takim problemem tylko w TCL który olewa ten problem uważając że wszystko jest OK
Wszystko opisane jest na TYM forum. Wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz.Jak zaktualizować do Androida 7??
Podajcie info w tym wątku.
Dziekuję