Kupiłem od Kikiego TCL 58 i muszę powiedzieć że nie spodziewałem się że to aż tak ładnie będzie chodziło. O 4 k nie mówię bo naprawdę opad szczęki ale nawet kanały hd z satelity chodzą przepięknie Końcem roku biorę jeszcze taki jak będą 50 cali do grania na PS4
50 są do zamówienia w większości sklepów, dostawa w kolejny dzień. Najtaniej za 2800. Jutro zamówisz w poniedziałek będzie dostawa. W sklepie oglądałem następcę. Cena fajna, wygląda dobrze, ale nie kupiłem. Wybrałem sprawdzonego J6200, czy dobrze będę w stanie napisać za pół roku. Tak jak Ty dopiero za pół roku będziesz w stanie napisać czy jesteś zadowolony. Spodziewałeś się śnieżenia na ekranie i "latających" od czasu do czasu poziomych pasków? Normalny człowiek kupuje telewizor stawia, wiesza i ogląda. Nie jest w stanie zauważyć różnicy między matrycą IPS lub VA, nie zastanawia się nad głębią czerni i tym czy biel jest wystarczająco biała. Wystarczy, że twarze nie są fioletowe.
Rekomendacje Kikiego czytało by się dużo lepiej gdyby wymieniał proponowane modele i zaznaczał które ma w sprzedaży. To oczywiście tylko moje zdanie, każdy prowadzi swój marketing jak chce.
PS Do grania wybrałbym lf652v, ale to też tylko moje zdanie