Tutaj nagrałem ten dźwięk. Posłuchaj. Szumy normalne z telefony a w tle taki pisk czy coś . Napisz, czy też to słyszysz. https://megawrzuta.pl/download/e081cd21b0ad123ca5bd6aeecd2592a0.html
Tak słychać ewidentnie. Faktycznie jak wentylator w lapku + piski.Tutaj nagrałem ten dźwięk. Posłuchaj. Szumy normalne z telefony a w tle taki pisk czy coś . Napisz, czy też to słyszysz. https://megawrzuta.pl/download/e081cd21b0ad123ca5bd6aeecd2592a0.html
Czyli u cb tego nie ma. Znaczy, ze coś tam jest popsute. Cholera taki fajny telewizor..ehh. Dam mu drugą szansę i wymienię na nowy. Pytanie jak będzie znowu pudło na co wymienić ? Brałbym tego TCL miniled, ale oglądałem inne modele tej firmy i najwyraźniej mają jakieś problemy z procesorem obrazu bo po prostu nie jest on ładnie ,,obrobiony'' tak jak na sharpie czy sonówkach, co naprawdę widać . Myślałem nad sony 50X75WL, ale to podstawowy model nawet bez triluminosu jest , czyli kastrat na maxa.Tak słychać ewidentnie. Faktycznie jak wentylator w lapku + piski.
Widziałem te sonówki. trzeba by upaść na głowę, żeby za 50x90s dać 5 tys. zł. Nawet 50x85k w cenie 3500 zł, też jest niedorzecznością. Dlatego wziąłem sharpa w rozsądnej cenie i jestem mega zadowolony.Sony poniżej 55" już nie ma dobrych modeli , w 2022 pojawiły się ostatnie dobre 50" ,
takie jak 50X85K i 50X90S , może w 2024 Sony wypuści jakąś dobrą 50" ,ale wątpię.
Alternatywą dla LCD 50" może być OLED 48" , tyle tylko że są dosyć drogie.
Patrzyłem to są jeszcze do dostania w ME Sony 50X85K (3499),i 50X90S (4999),
tyle tylko czy jest sens kupna w 2024 modeli TV z 2022.
Ja po zakupie i włączeniu , dostał od razu update na pierwszy ogień pendrive w fat32 a potem wielki w NTFS i działa. Jeszcze będę chciał hdd 2,5 cala sprawdzić to napiszęTen Sharp obsługuje USB FAT32 tylko? Ktoś sprawdzał?
Został, ale wrócił . Serii FQ niewiele można zarzucić. Porządny sprzęt, który niczym nie ustępuje konkurencji a ma od nich lepszy ,,ruch'' i tą ,,analogową'' miłą dla oka miękkość i jakość obrazu . Dla mnie świetny produkt.Sharp to chyba trochę został w tyle z tv.
Ale teraz to OLED albo MiniLed więc Sharp został w tyle.Został, ale wrócił . Serii FQ niewiele można zarzucić. Porządny sprzęt, który niczym nie ustępuje konkurencji a ma od nich lepszy ,,ruch'' i tą ,,analogową'' miłą dla oka miękkość i jakość obrazu . Dla mnie świetny produkt.
Troche bez sensu.Ale teraz to OLED albo MiniLed więc Sharp został w tyle.