w specyfikacji jest Fat 16 Fat32Nie mówcie tylko, ze znowu zrobili syf ograniczający korzystanie z dysków twardych czy pendrajwów.
Kupiłem tego Sharpa w 65"i testuje.Pędzluje Philipsa 50” PUS8818 za 2 koła.
jak system płynność obsługa GOOGLE, ntfs?Kupiłem tego Sharpa w 65"i testuje.
Szybko wsystko chodzi na nic nie trzeba czekać jeszcze nic nie przycięło. System intuicyjnie przyjemnie się obsługuje. Aplikacje też szybko pobierane i działają płynnie. Z dysku nie odtwarzałem nic jeszcze, może jutro sprawdzę. Generalnie żona tylko narzeka, że przy niektórych ustawieniach obraz jak z "Mody na sukces" - chodzi o upłynniacz obrazu - jak się włączy... Mi to pasuje, ale nie każdemu...jak system płynność obsługa GOOGLE, ntfs?
Super. I jak sie sprawuje ? Wiemy juz , ze ejst płynnie i obraz nie drga, nie szarpie i nie meczy oczu. Jak z czernią ? Czy ejst akceptowalna? Ale najważniejsze pytanie jak wygląda skalowanie z dekodera np. polsatu? Czy są spore plamy , czy obraz raczej ostry i szczegółowy ?Szybko wsystko chodzi na nic nie trzeba czekać jeszcze nic nie przycięło. System intuicyjnie przyjemnie się obsługuje. Aplikacje też szybko pobierane i działają płynnie. Z dysku nie odtwarzałem nic jeszcze, może jutro sprawdzę. Generalnie żona tylko narzeka, że przy niektórych ustawieniach obraz jak z "Mody na sukces" - chodzi o upłynniacz obrazu - jak się włączy... Mi to pasuje, ale nie każdemu...