Podeslij najpierw linki, fotki, nazwy takich dzwonków...

Co do GPSa, ttez się zastanawiam.
Poki co cos takiego może być
https://www.google.pl/search?q=nakl...hWJIpoKHUHFDsUQ9QEIMjAB#imgrc=B_iwJPdu-DS5hM:
Fotkę masz poniżej, a firma zwie się "niconico" ; )
Nie wiem czy jest sens rozprawiać nad dzwonkami, bo to absurd zupełny ; ) ale z tego co widzę, to wydaje mi się, że ten mój ma większą odległość względem obejmy.
Stąd też może lepsze wrażenia akustyczne, no, ale bez "ślepych" testów się nie obejdzie
Tradycyjnie trzeba zestawić i bezpośrednio porównać ; )
Knog generalnie niczym się nie różni, nie jest lepiej wykonany, a jak Twierdzisz, dzwoni gorzej.
Cena jest wyższa (500%) bo to projekt kickstartera i paradoksalnie musi swoje kosztować - dobrze, niech koszą kase, chłopaki mieli genialny pomysł i chwała im za to.
Inni to świetnie podłapali, a rzekłbym, że nawet upgrejdowali, bo wybór kolorów ciekawszy (można lepiej dopasować np. do "gripstopów").
Dla mnie temat zamknięty, dobrze wygląda i nie szpeci. Dzwoni? Dzwoni. Nie chce nic innego.
Co do GPS'a, bo to ciekawszy temat:
Naklejki już opanowałem, ale bardziej profii (zagranica).
Nie wiem czy jest sens lepić.
Mi tu bardziej chodzi o sytuacje z życia wzięte, czyli jedziesz, ktoś wystawia rękę, leżysz, wstajesz, roweru nie ma. Na takie akcje nie ma rady. Ja tam swoje za rower dałem i mimo wszystko wolałbym mieć jakieś (przynajmniej minimalne) zabezpieczenie. Jest szansa na zlokalizowanie zanim jeden z drugim dojdą do żródła.
W tygodniu coś może zamówie.
Btw.
Tak powinno wyglądać defaultowo oświetlenie z tyłu. Bez tych zbędnych wystających lampek.
Światło w sztycy i po sprawie. Minimalizm i wygoda.
Zmieniłbym u siebie, ale mam sztyce z hydrailiką na manetce i pewnie trzeba by się tego pozbyć.
Także nici z tego, ale patent mi się podoba:
images