Hahaha
Mam to samo niestety. Jak wymyśliłem sobie, że chce projektor to zacząłem rozeznanie wśród Benq W1070, a skończyło się na HW55 + ekran o wartości dwa razy większej niż ten Benq. Życie 
Przy mojej czy twojej jeździe już od "zwykłego" Deore/SLX są wystarczające.U mnie są XT BR-M8000, ale nie sądzę, by to miało aż taki wpływ. Na
Doktorze... moja żoneczka też ma Giant-a, więc jestem z Tobą. Może troszkę inne kolory, ale firma ta sama: https://www.giant-bicycles.com/pl/trance-27dot5--3-2016
A teraz coś dla Armaniga. Potrzebujesz tego myk-myka w mieście? Może zrobimy dila i kupisz sobie rurę podsiodłową z tymi ledami?A to puscisz mi w okazyjnie cenie
![]()
![]()
Nam to i Wigry 3 wystarcząPrzy mojej czy twojej jeździe już od "zwykłego" Deore/SLX są wystarczające.
Myk-myk to sztyca regulowana. Fajne przy zjazdach, bo naciskasz przełącznik na kierownicy i siodelko Ci zjeżdża na dół. Później podnosisz cztery litery i po naciśnięciu przycisku jeszcze raz, siodełko wraca na swoje miejsce.
Tak mi się coś kojarzyło, że gdzieś pisałeś o tym? Chyba że też mnie coś postraszyło po sobocie![]()
A o matach słyszał?Inaczej se ne da...
Generalnie robiłem 3 pomiary, na trzech różnych firmach.
Jeden gość proponował też wizytę na "dopasowaniu" - koszt 100zł.
Wówczas rzekomo mam wiedzieć co mi potrzeba.