Subwoofer do muzyki Dali E-9F czy Rel T5

Whiplash

New member
Bez reklam
Bipo nie mam Saturna w Kielcach, a w MM nie maja. Chyba nie ma co kombinowac tylko brac T5 ;)

Jeszcze wracając do podlaczenia go, czy mozna podlaczyc wtyk bananowy do terminala w ktorym jest juz kabel 2.5mm? Bo przez to terminal nie jest zakrecony na max i nie wiem czy to nie przeszkadza w podlaczeniu jeszcze wtyku bananowego. Te druciki rela sa cienkie wiec je mozna spokojnie zakonczyc bananami i elegancko podlaczyc do wzmaka.

Ostatnia edycja:

lobos

New member
Bez reklam
Ja bym też z tych dwóch brał REL'a. Zwłaszcza, że do muzyki.
Chociaż E-9F do kompletu pasowałby idealnie ;-)
Ta aluminiowa stopka tak jak w Z7... fajnie by to wyglądało :p
P.s. możesz zamówić przez stronę Saturna ;-)
W takim dużym sklepie faktycznie nie powinno być problemu ze zwrotem.
Jeszcze jak przez net zamawiane to już w ogóle...
Tylko płać gotówką, bo w razie zwrotu dostaniesz kasę do łapy a tak to będziesz czekał na przelew zwrotny.

Ostatnia edycja:

Whiplash

New member
Bez reklam
E9 własnie nie ma aluminiowej ramki jak Zensory tylko gumowe stopki, nie ma tez maskownicy w komplecie a ta srebrna membrana wyglada paskudnie.. Jeszcze to pasmo przenoszenia, nie wiem ile jest prawdy ale producent podaje zakres od 37hz wiec jak na suba to dosc slabo. W muzyce za wiele nie ma w tych rejestrach ale sam fakt..

lobos

New member
Bez reklam
E9 własnie nie ma aluminiowej ramki jak Zensory tylko gumowe stopki, nie ma tez maskownicy w komplecie a ta srebrna membrana wyglada paskudnie.. Jeszcze to pasmo przenoszenia, nie wiem ile jest prawdy ale producent podaje zakres od 37hz wiec jak na suba to dosc slabo. W muzyce za wiele nie ma w tych rejestrach ale sam fakt..
Ale jaja... faktycznie! Nie zwróciłem na to uwagi ;-) To niby pierdoła, ale bez sensu że w mniejszym tej stopki nie zrobili.
Już nie wspomnę o maskownicy... dali plamę :-(
Membrana aluminiowa i faktycznie jedynie z maskownicą dobrze się komponuje z całością serii Zensor.
Tak czy inaczej ja bym brał REL'a.

lobos

New member
Bez reklam
Panowie
i co z tym subowym grouponem? Decyduje się ktoś? Czy szukać indywidualnie. Podtrzymuję zakup T7
Umarło śmiercią naturalną ;-) Miało być zbiorowo a później ktoś rzucił hasło, żeby zgłaszać się do Blackninja.
Pytałem go to zgłosił się Bipo i ja ;-) Trzeba chyba negocjować indywidualnie :)
Ostatnio Kolega kupował u BN T7 a skończyło się na T9, bo oferta była nie do odrzucenia tak, że pisz i atakuj T9 ;-)

eddielublin

New member
Umarło śmiercią naturalną ;-) Miało być zbiorowo a później ktoś rzucił hasło, żeby zgłaszać się do Blackninja.
Pytałem go to zgłosił się Bipo i ja ;-) Trzeba chyba negocjować indywidualnie :)
Ostatnio Kolega kupował u BN T7 a skończyło się na T9, bo oferta była nie do odrzucenia tak, że pisz i atakuj T9 ;-)

jakoś tak nie śledziłem wątku ostatnio, "zaatakuję" zatem BN indywidualnie

Pawel_Sz85

Klub HDTV.com.pl
VIP
Czas pokaże. Myślę, że gorsze nie będą. Żeby tylko z ceną nie przesadzili. Widzę, że będzie można będzie puszczać sygnał bezprzewodowo.

Whiplash

New member
Bez reklam
I już kupiłem, nawet nie bede pisal bo pecha mam jak cholera. Nowe beda napewno cholernie drogie. Chyba jednak ten Dali E9 bedzie musial u mnie zagościc. Szkoda ze nie ma zadnych pomiarow i testow tych subow.

lobos

New member
Bez reklam
Wiesz co wg. mnie nie jest głośny. Jak gram sobie wieczorami i w domu cisza to nic nie słyszę.
Jak wczytuje grę i płyta się mocno kręci to przez chwile minimalnie a tak to cicho jest. Nie mam zastrzeżeń ;-)

Do góry