Home --> Ustawienia --> Ekran --> Ustawienia ekranu --> Pole wyświetlania
Widzieliście kiedyś takie coś? Teraz przy wycieraniu zauważyłem. To nie jest porysane.Przy włączonym TV tego nie widać.
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
No właśnie wycieram delikatnie na sucho.Wygląda jak uszkodzona powłoka antyrefleksyjna - może zbyt mocno wycierasz
...Cześć mam prośbę
czy mógłby ktoś sprawdzić...
po update do A_6.0 straciłem możliwość uruchomienia TV w trybie 3D w aplikacji np Kodi... w A_5.0 obejscie było takie że tryb 3D uruchamiało sie z pobranej apki TVSony z pilota wirtualnego... na tą chwile to nie działa... czy tylko u mnie ?
dajcie zanka
TV = 65 XD9305
dzięki
M.
...
Witam czy komuś udało się znaleźć "sposób" aby uruchomić 3D w danej aplikacji ?
czytałem ostatnio ze aby mieć taką możliwość należy wrócić TV do wersji sprzed update...
czy to jedyny sposób ?
MB
Zainstaluj Kodi. Przed wybraniem pliku do odtwarzania uruchom Kodi, wskaż plik do odtwarzania i odtwarzaj. Jak już film jest odtwarzany to naciśnij pauzę i w takim podręcznym menu, w prawym dolnym rogu są dodatkowe opcje, m.in. możliwość włączenia napisów.
Witam.Sony xd9305 65 cala.Zauwazylem od pewnego czasu,ze wyskakuje mi taki rozowy pixel. https://zapodaj.net/images/559e71b5bd9b5.jpg
Ciekawe jest to ze nie zawsze go widac ,tylko przy jakiejs szybkiej scenie.Czy ktos wie ,czy mozna to reklamowac ?.
Pozdrawiam