Mocno skracasz, nie pisałem o tym że jedna to marka premium a druga nie. Chciałem zwrócić na różnice w produktach. Nie chciałem zrobić przykrości posiadaczom marki i wytykać dosłownie różnic w produktach (mniejsza o to czy porównamy te tv do Samsunga, Sony, Philipsa czy Panasonica). Wybacz zatem, że nazwę rzeczy po imieniu:Dla mnie Samsung nie jest żadną marką premium.
W przypadku Volvo się zgodzę że to marka premium.
Dla mnie Samsung nie jest żadną marką premium.
W przypadku Volvo się zgodzę że to marka premium.
Premium nie oznacza heavy dutyW moim 3-letnim XC60 wczoraj zepsuła się klamka wewnętrzna i drzwi otwieram przez otwarte okno![]()
Skoro masz 75 i w przedziale, pytanie czy kombinować z nowymTV dziś dojechał, ale jest w kartonie... mam obawy co do swojego uchwytu na ścianie (maks 75" i 50kg, a TV waży 43...)
porównując do zewnętrznego źródła możesz czuć się zawiedziony, to nie jest Panasonic z serii xZ2000 czy TPV z wbudowaną belką B&W albo jakiś wypasiony B&O czy nawet zwykły OLED Sony grający całym ekranem. Natomiast jeśli zestawisz go z innymi odbiornikami LCD to nie znam lepiej grającek serii niż x95.Kalibrowales dźwięk? Masz funkcję w menu, wykorzystujesz do tego mikrofon w pilocie.Zawiedziony jestem dźwiękiem, wiadomo jakościowo lepiej niż poprzednik czy np. x90s moje córki. Ale szału nie robi. Nie wiem gdzie te efekty niskich, średnich czy wysokich tonów. Może dlatego, że zarówno w poprzedniku jak i obecnie głównie słucham przez amplituner (duże kolumny plus sub). Ale awaryjnie jak najbardziej. Z resztą, nie kupowałem go dla dźwięku![]()
Ale w czym jest problem tego czasu? Do czegoś to jest potrzebne?Cos tam poustawiałem w opcjach i pobawiłem się korektorem i jest w miarę ok z dźwiękiem. Został temat tego czasu. Dziwna sprawa