Wydaje mi się, że to naturalny proces. Coś się rozgrzewa i taki objaw.Oczywiście - nie powinno strzelać.
z tymi plastikami zgodzę się że to tylko plastik ale to tylko maskownice na zaczepy i to nie ma jak trzeszczeć bo przecież to jest na zewnątrz więc temperatur wyższych niż pokojowa tam nie ma mój wisi i rzeczywiście ja dałem jakieś dystanse które otrzymałem z wieszakiem, z ciekawości posłuchałem przed spaniem wyłączonego tv po całym dniu grania i cisza ...Dziękuje za odpowiedzi, tak czy inaczej plastiki z tyłu są marnej jakości a przynajmniej montaż, wystarczy delikatnie nacisąć i skrzypią. Być może u mnie problem wynika z tego że nie mam dystansu pomiędzy uchwytem a obudową telewizora, może to przetestuje przy jakiejś okazji jak będe sciagal tv, co nie jest łatwą operacją.
Też trafiłem na podobne posty na angielskich forach i … faq sony że to normalne
sprawdzę i dam znać. dziękiA bez pilota , albo z aplikacji smartfona - telewizor działa ?
Sterowanie telewizorem z poziomu aplikacji działa, ale niestety polecenia głosowe nie. Zastanawiam się czy nie zgłosić tego do serwisu Sony jako usterka.Będzie łatwiej ocenić...