kret020573
New member
punias007 napisał:No więc...
Zadzwoniłem do SONY ..... spławili mnie że serwis itd że naprawa ale sie nieda że to matryca i takie tam pierdoły... generalnie wrażenie nienajlepsze odniosłem. I powiedzieli żebym pojechał do EuroAgd gdzie kupowałem.
No i pojechałem EuroAgd w Pruszkowie (tam odbierałem tv zamówionego przez net). Pan kierownik sklepu grzecznie mnie przeprosił i powiedział że to niejest jego wina i zaproponował wymiane towaru, wypełnił odpowiednie kwity i nowa 52"ka ma być u mnie w poniedziałek. Hmm ciekawe ile takich Lcd'ków zalicze hihi. Ale sklep zasługuje na pochwałe bo naprawde widać było że chcą pomóc.
Zobaczym co dalej z tym fantem będzie
pozdrawiam punias007
witam,
ja już oddałem dwa modele 40" z serii W4500 i wszystkie miały clouding. Ale żeby nie było że kupiłem w EuroAgd w zupełnie innym sklepie internetowym z W-wy. I teraz raczej się wstrzymam z zakupem aż wypuszczą nową serię wolną od tej przypadłości. Moje TV były z datą produkcji 08.2008.
1. Ciekaw jestem z jaką datą produkcji były Wasze (chodzi oczywiście o modele z chmurkami).
2. Czy ktoś się może dowiadywał czy 5 letnia gwarancja dotyczy także modeli sprowadzanych z gwarancją europejską?
pozdrawiam