1. A jak z tym cloudingiem - bo napisałeś, że po ustawieniu podświetlenia na '2', nie widać tego - ale czy to jest w porządku, że przy innych ustawiniach podświetlenia JEDNAK JEST CLOUDING?
Aha: nie znam się na LCD (dopiero chciałem sobie kupić SONEGO W4500...) i nawet do końca nie jestem pewien czy wiem o co chodzi z tym ustawieniem podświetlenia - czy to tylko chodzi o poziom jasności podświetlenia czy jeszcze inne parametry.
Ale jeśli to chodzi tylko o jasność tego podświetlenia, to wg mnie dla wszystkich powinno działać dobrze!
2. A co się tyczy firmy na literkę "L", to kiedyś dawno temu wszystkie monitory tej firmy z którymi miałem do czynienia były zepsute, ale miały właśnie takie złośliwe usterki, że jak przchodził serwisant, to wszystko grało OK, a jak już stwierdził, że nie ma co naprawiać i sobie odchodził, to wtedy znowu zaczynały źle działać. Wg mnie ta firma celowo dawała takie podzespoły, które są niesprawne, ale użytkownikowi trudno dowieść, że coś jest nie tak, bo te usterki ujawniają się raz - góra kilka razy na dzień i trudno je wychwycić.
Jak przeczytałem o tych usterkach w W4500, to jakoś tak mi się skojarzyła ta firma na "L"...