FanBojPS3 napisał:Witam.
Dzisiaj byłem w Saturnie i otrzymałem wiadomość ,iż modeli W4710 już się nie produkuje, to prawda ,czy też trafiłem na eksperta?
FanBojPS3 napisał:Witam.
Dzisiaj byłem w Saturnie i otrzymałem wiadomość ,iż modeli W4710 już się nie produkuje, to prawda ,czy też trafiłem na eksperta?
Twoje posty z załączonymi zdjęciami nie dawały mi spokoju. Colour Banding występuje na każdym TV zarówno na LCD jak i na plazmach i jak poszukasz w necie, to okaże się że na 2 modelach telewizorów u jednych jest u innych nie (jak z każdą inna wadą), ale to co pokazałeś na zdjęciach to jest porażka. Ja na moim W4220 nie ma takich problemów z PS3, owszem pojawia się czasami w grach, szczególnie jak jakich dym się pojawia, ale prawie niezauważalnie, a juz na pewno nie ma tego w menu.ajonak napisał:a podłączałeś PS3 do tego TV? Sprawdzałem w MM na wielu egzemplarzach W4500 i Z4500 i chyba na W5500 (różne przekątne) i na każdym ten efekt występował.
Poniżej inna fotki, trochę większe
karhan napisał:Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem tv lcd sony 40w4720...Nosze sie teraz z zamiarem zakupu kina domowego 5.1 do tego tv.
I tu mam pytanie odnośnie podłaczenia dzwieku a mianowicie bede pod tv mial podlaczone kino domowe przez hdmi, ps3 przez hdmi, dekoder aster przez hdmi. Tv z kinem domowym chce podlaczyc jeszcze przez opticala zeby dzwiek z dekodera aster i z ps3 szedl z glosnikow 5.1. Czy nie strace jakosci dzwieku z ps3 jezli dzwiek najpierw przejdze przez tv i dopiero pozniej trafi do kina domowego? Czy nadal bedzie to dzwiek dts, dolby digital, prologic itp czy juz tylko zwykle stereo? To samo sie tyczy dekodera aster... Czy dzwiek ktory przechodzi przez TV nie jest przez niego zmieniany( na gorszy)? czy tv moze sluzyc wlasnie jako przekaznik bez utraty jakosci dzwieku? Takie rozwiazanie eliminuje ilosc kabli...