XBOX i PC a Soniaczek 40
1.Czy przy odległości 1,5-2,2 m do XBOX 360 i PC (gry full hd, divx, mkv etc) ten telewizor 40 cali bedzie ok ? Mysłałem nad samsung a 656, ale sony ma jeszcze mpeg 4.
2. Czy dużo stracę, kupując LCD bez 100 Hz (źródło: PC, XBOX 360, kiedyś może BluRay jak filmy bedą 2 razy tańsze, bo póki co kosztują od cholery).
Bo to mnie głównie "zraża" dp tego TV Soniaka.
3.Czy jeśli poprowadzę dzwięk z XBOX via hdmi do tego Soniaka, a później do amplitunera via kabel optyczny (TOSLINK), to czy efekt będzie taki sam jak wtedy, gdy bezpośrednio połączę ampli z xboxem via kabel optyczny?
4.Czy jeśli poprowadzę dzwięk z PC razem z obrazem (ATI 4850) via hdmi do tego Soniaka, a później do amplitunera via kabel optyczny (TOSLINK), to czy efekt będzie taki sam jak wtedy, gdy bezpośrednio połączę ampli z PC (X-Fi Music) via kabel współosiowy?
5. Czy w Wawce miło się na tym ogląda MPEG-4 naziemny ? Jaką rozdzielczość ma ten sygnał?
6.Gdzie w Wawce można go zobaczyć/kupić w sklepie innym niz te dla idiotów (mam na myśli sprzedawców i ludzi ustalających ceny - drogo jak cholera, a sprzedawcy gówno wiedzą)?
7. Czy różnice pomiędzy tym i innymi podobnie nazwanymi Sony 4000 są duże ?Bo jest tego od zatrzęsienia...