hazard napisał:Z tego co napisałeś wynika, że Sony współpracując z PC działa tylko na 50hz w fullhd - masakra !, bo jest to mało w porównaniu do takiego Samsunga a656, który wyciąga 75hz.
Dalej jestem przerażony tym co napisałeś o ucinaniu obrazu i rozdzielczości. Jeśli to prawda, to model w4000 źle współpracje z PC, więc za co te pochwały ? :/
Witam,Napisał sonlar
W załaczniku tabela pracy TV z PeCetem...
Ja na razie pracuję na wyjściu D-SUB z max rozdzielczościa 1360x768 i jestem bardzo zadowolony z jakości.
Ustaw n-box recorder obraz panoramiczny i format obrazu rozciagniety w glownym menuAdamsv47 napisał:Witam!
Mam takie pytanie odnośnie enki a w4000
Problem mój polega na tym, iż żebym mógł np. zobaczyć informacje dotyczące danego kanału ( mam na myśli kanały SD) to "informator" jest ucięty po bokach ( obraz jest ustawiony na 'smart", w przypadku kanałów HD - "wide") tak samo jest z VOD i erp. jeśli natomiast ustawię na wide to kanały w Sd są skompresowane do 4:3 a po bokach jest ciemność (tylko, że wtedy mogę bez problemu zobaczyć cały ten informator, albo VOD).
Czy jest możliwość, aby ten cały interfejs dostosowywał się do kanałów SD, abym nie musiał co chwilę bawić się w zmiane obrazu pomiędzy smartem a widem??
Jakby co to mam n-box recorder.
Kursanter napisał:Witam jak myślicie wybrać Sony KDL-W4000 32" czy samsunga LE756??
odległość od telewizora ok. 2m sygnał od "n" tv będzie stał tyłem do okna.
Kupuj w internecie, w pewnych sklepach (patrz opinie) lub tylko za gotówkę (płatność przy odbiorze).Seba_Fan napisał:najtaniej to w Internecie, ale nigdy nie ma 100% pewnosci, czesto tak jest ze sprzedaja cos czego nie ma, ale jak widac sa na allegro i to w sklepach, ale nic nie pisza, albo pisza ze sa a ich moze nie byc.
Zobacz na allegro sa rozne miejscowosci wiec mozna wybrac i zadzwonic
cena okolo 3.900zl