No i rozpoczną się teraz tzw "walki plemienne" .... tzn w skrócie program zainstalowałem gra i huczy .... tzn. komp widzi TV i na odwrót .... ale jest tu taka masa ustawień że trzeba będzie mocno pgrzebac po neecie żeby to wszystko zgrać .... na razie problem jest taki że jak puszczę film z kompa to zaczyna go lekko ciąć (AVI, DIVX) a jak odtwarzam zassane z netu DVD - VIDEO TS (sam się zdziwiłem że poszło w ogóle !!!) to już tragedia.
Na mój laicki rozum wygląda na to że komputer przed wysłaniem tego do telewizora przy pomocu tego programu jakoś to obrabia (dekoduje - koduje) nie za bardzo wiem po co i dlaczego ???
Może to w związku z tym wina za słabego komputera ale z drugiej strony tak być nie powinno skoro TV z Pendrive ciągnie to samo i bez żadnej zacinki to dlaczego trzeba ten sam plik kodować przed wysłaniem go WIFI z kompa na TV ???
Na mój laicki rozum wygląda na to że komputer przed wysłaniem tego do telewizora przy pomocu tego programu jakoś to obrabia (dekoduje - koduje) nie za bardzo wiem po co i dlaczego ???
Może to w związku z tym wina za słabego komputera ale z drugiej strony tak być nie powinno skoro TV z Pendrive ciągnie to samo i bez żadnej zacinki to dlaczego trzeba ten sam plik kodować przed wysłaniem go WIFI z kompa na TV ???