Jezeli u nas w PL telewizji w takich programach jak TVP, TVN czy Polsat będzie nadawane w 4k to dopiero wtedy będzie sens telewizorów 4k. Dokładnie, co po tym że jakieś dema obejrzysz w 4k lub nawet pojedynczy program o typu Discovery????? Co z tego że obejrzysz jakiś klip na yt w 4k??? Filmy??? Filmy jak na razie w blueray 4k są jak na lekarstwo i kosztują więc nie podejrzewam by ktoś chciał kupować na jedno obejrzenie i "opad szczęki" )))
Ja owszem mam TV 4k ale jeszcze ani razu nie sprawdzilem jak to działa. Internet w domu mam po Wi-Fi i prędkość ok 20mb/s a to za mało by oglądać coś z yt na 4k.
Tak jak wspomniałem, u nas 4k powszechne (minimum kilka kanałów ale tych polskich) to kwestia przyszłości minimum 5lat.
4k to marketing i naciąganie przez sprzedawców!!!!
Ja owszem mam TV 4k ale jeszcze ani razu nie sprawdzilem jak to działa. Internet w domu mam po Wi-Fi i prędkość ok 20mb/s a to za mało by oglądać coś z yt na 4k.
Tak jak wspomniałem, u nas 4k powszechne (minimum kilka kanałów ale tych polskich) to kwestia przyszłości minimum 5lat.
4k to marketing i naciąganie przez sprzedawców!!!!