Dokładnie tenJeśli to jest ten o którym ja myślę to został wykonany jako jedyny egz i poszedł za ponad 70 mln zł..![]()
Dokładnie tenJeśli to jest ten o którym ja myślę to został wykonany jako jedyny egz i poszedł za ponad 70 mln zł..![]()
Nudne, nijakie auto...Dla mnie to co prezentuje np. Golf GTI
Kto co lubiNudne, nijakie auto...
Powiedz, kto cie na to namówił, to Cię pomszczęKto co lubiDla mnie jest totalnie odwrotnie.
...
Mogę się zgodzić tylko z Henrym, że Mondeo się dobrze trzyma drogi.
Tak jeżdziłem GTI i dalej podtrzymuję, że jest nudny jak flaki z olejem... skoro piszesz o "funie", to za tę kasę biorę już Golfa R, używane RS4 B7, Fokę RSa czy Civica Type R, nawet Megankę RSa... ale skoro jesteś wyznawcą "fałweja", to widzę, że jakiekolwiek argumenty chyba nie dotrąJeździliście kiedyś GTI? Zostawmy wygląd na boku, ale jak słyszę, że ktoś pisze o GTI, że jest nudny to widocznie nigdy takim nie jeździł. Wygląd kwestia gustu, są ładniejsze hatchbacki, ale wystarczy się nim przejechać, żeby docenić prowadzenie. To samo kolejny nudny VAG czyli Cupra.
Henry kiedyś pisał jak to Mondeo pokazuje pazur w zakrętach i prowadzi się jak przyklejony (coś w tym rodzaju, jeżeli pomyliłem osoby to przepraszam) :E Mam nadzieję, że ta nudność to tylko z wyglądu masz na myśli, a nie frajdę z jazdy, bo uwierz mi, że duże i ciężkie Mondeo takiej nie daje. Tylko trzeba mieć porównanie![]()
Jeździliście kiedyś GTI? Zostawmy wygląd na boku, ale jak słyszę, że ktoś pisze o GTI, że jest nudny to widocznie nigdy takim nie jeździł. Wygląd kwestia gustu, są ładniejsze hatchbacki, ale wystarczy się nim przejechać, żeby docenić prowadzenie. To samo kolejny nudny VAG czyli Cupra.
Henry kiedyś pisał jak to Mondeo pokazuje pazur w zakrętach i prowadzi się jak przyklejony (coś w tym rodzaju, jeżeli pomyliłem osoby to przepraszam) :E Mam nadzieję, że ta nudność to tylko z wyglądu masz na myśli, a nie frajdę z jazdy, bo uwierz mi, że duże i ciężkie Mondeo takiej nie daje. Tylko trzeba mieć porównanie![]()
Dobra, to może inaczej- nie wyróżniają się z tłumu
Dla mnie VW, Skody, Ople czy Fordy, to po prostu "wozidła" transportujące nas z punktu A do punktu B
IMO nie możesz tak ogólnie pisać. Taki Focus RS ze swoimi osiągami i kosmicznym wyglądem wyróżnia się z tłumu jak cholera. Dostarcza też (zapewne, bo nie jeździłem RSem) mnóstwo frajdy z jazdy.Dobra, to może inaczej- nie wyróżniają się z tłumu
Dla mnie VW, Skody, Ople czy Fordy, to po prostu "wozidła" transportujące nas z punktu A do punktu B