Tak się rozmawia z policją. Grunt to mieć właściwe podejście![]()
Lolek, przecież ja nie na poważnieWiesz ja nie wiem czy nie będzie miał gość problemów , bo to jest obraza funkcjonariusza Policji na służbie, a to jest paragraf na to...
Nikt tu nie zna osoby Z.Stonogi?
Ten człowiek z filmu, to znana postać i swoje przeszedł, polecam się zapoznać jak kogoś interesuje coś więcej jak sprzęt czy filmy.
Gość miał ok. 116 zarzutów prokuratorskich, z czego 116 razy został uniewinniony.
Ten film to pikuś i ja mu się nie dziwię, zresztą w innym filmie (na YT) wyjaśnia o co tam poszło.
Wystarczy wstukac w Googla imię/nazwisko i wszystko będzie jasne, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Pierwsza lepsza konferencja tego pana: https://www.youtube.com/watch?v=fnliz_8nAn4
Dzisiaj bylem w serwisie Mercedesa opony zimowe kupowałem i mi zmieniali i powiem wam że takiej obsługi przy kupowaniu opon to ja jeszcze w życiu nie miałem. Tak jak pojechałem na umówioną godzinę nawet minuty nie czekałem od razu wzięli samochód na stanowisko i zaczęli robić wymianę opon. Pani miła podeszła zaproponowała kawkę aż grzech było odmówića do tego gratis wymiana opon - oczywiście na pewno to w liczone jest w cenie opon zimowych
ale co tam liczy się gest... i jeszcze samochód umyli na deser
ciekawy jestem czy tak za rok, dwa też tak będą się pieścić ... chociaż ta miła Pani żeby była za rok w tej krótkiej mini
![]()