Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nikt tu nie zna osoby Z.Stonogi?
Ten człowiek z filmu, to znana postać i swoje przeszedł, polecam się zapoznać jak kogoś interesuje coś więcej jak sprzęt czy filmy.
Gość miał ok. 116 zarzutów prokuratorskich, z czego 116 razy został uniewinniony.
Ten film to pikuś i ja mu się nie dziwię, zresztą w innym filmie (na YT) wyjaśnia o co tam poszło.
Wystarczy wstukac w Googla imię/nazwisko i wszystko będzie jasne, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Pierwsza lepsza konferencja tego pana: https://www.youtube.com/watch?v=fnliz_8nAn4

firekage

New member
Bez reklam
Nikt tu nie zna osoby Z.Stonogi?
Ten człowiek z filmu, to znana postać i swoje przeszedł, polecam się zapoznać jak kogoś interesuje coś więcej jak sprzęt czy filmy.
Gość miał ok. 116 zarzutów prokuratorskich, z czego 116 razy został uniewinniony.
Ten film to pikuś i ja mu się nie dziwię, zresztą w innym filmie (na YT) wyjaśnia o co tam poszło.
Wystarczy wstukac w Googla imię/nazwisko i wszystko będzie jasne, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Pierwsza lepsza konferencja tego pana: https://www.youtube.com/watch?v=fnliz_8nAn4

Z tego co czytałem, a co pisała pewna osoba znaznajomiona w prawie, to na pewnej stronie potwierdzone są chyba jedynie 2 sprawy...a nie 116 i na te ponoć dwie, są jakieś dokumenty.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jest strona główna i oficjalny kanał, wywiady w tv itp. wszystko jest w sieci i każdy mówi co innego, ale mniejsza z tym, nie nam to roztrząsać. To jest grubsza sprawa.
--

Coś od sąsiadów ;)
(na kanale jest więcej filmów, wszystkie z napisami PL)

[youtube]Z5eXTdQIIIE[/youtube]

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Uważam, że tylko takie i podobne radykalne sposoby działają na takich prezesów i innych baranow czy buraków. Policja, Straż, Prawo - jest bezsilne, nie tylko w tych kwestiach.

eedviking

Banned
Dzisiaj jadę z żoną autem, podjeżdżam do skrzyżowania chcąc skręcić w lewo i nagle samochód z przeciwnej strony z włączonym kierunkowskazem w lewo, jedzie na wprost w moim kierunku. Powiedziałem :
- co za cieć!
żona na to:
- daj spokój , przecież baba kierowała! :mrgreen: :D

eedviking

Banned
Moja żona nie ma prawa jazdy, jednak sama zauważa , że na powiedzmy 100 kierowców więcej błędów robią kobiety. Na 100% trzeba wystrzegać się osobników w kapeluszach! :mrgreen: :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj bylem w serwisie Mercedesa opony zimowe kupowałem i mi zmieniali i powiem wam że takiej obsługi przy kupowaniu opon to ja jeszcze w życiu nie miałem. Tak jak pojechałem na umówioną godzinę nawet minuty nie czekałem od razu wzięli samochód na stanowisko i zaczęli robić wymianę opon. Pani miła podeszła zaproponowała kawkę aż grzech było odmówić :) a do tego gratis wymiana opon - oczywiście na pewno to w liczone jest w cenie opon zimowych :) ale co tam liczy się gest... i jeszcze samochód umyli na deser :) ciekawy jestem czy tak za rok, dwa też tak będą się pieścić ... chociaż ta miła Pani żeby była za rok w tej krótkiej mini :)

sul76

New member
Dzisiaj bylem w serwisie Mercedesa opony zimowe kupowałem i mi zmieniali i powiem wam że takiej obsługi przy kupowaniu opon to ja jeszcze w życiu nie miałem. Tak jak pojechałem na umówioną godzinę nawet minuty nie czekałem od razu wzięli samochód na stanowisko i zaczęli robić wymianę opon. Pani miła podeszła zaproponowała kawkę aż grzech było odmówić :) a do tego gratis wymiana opon - oczywiście na pewno to w liczone jest w cenie opon zimowych :) ale co tam liczy się gest... i jeszcze samochód umyli na deser :) ciekawy jestem czy tak za rok, dwa też tak będą się pieścić ... chociaż ta miła Pani żeby była za rok w tej krótkiej mini :)

Witam,
z doświadczenia powiem,że nie będą.
Natomiast opony zimowe i inne akcesoria bez logo warto kupować poza ich serwisami ASO, kawa i inne efekty wizualne wychodzą zdecydowanie za drogo.
Pzdr

Do góry