Oj tak, nie miałbym nic przeciwko
Dlatego jestem przeciwnikiem bilbordów z roznegliżowanymi modelkami przy drogach, na skrzyżowaniach i pisze to z wielkim smutkiemLolek, mój kolega też lubił patrzeć za ładnymi dziewczynami ale do pierwszego dzwonu
Nie tylko Tobie, ja już liczyłem kilka skrzyżowańKolega...? JasneJa tam żadnej fajnej lasce nie przepuszczam. Niestety, to silniejsze ode mnie. A i nie powiem, bo potrafilo się kiedyś zawrócić na skrzyżowaniu, ale to musiała być wyjątkowo skąpo ubrana.
Ja dzisiaj obejrzałem auto maniak i jestem w delikatnym szoku to co zobaczyłem odnośnie samochodu Tesli S ...
Przy okazji, "Mistrz":
no tylko Pan Kierowca filmowiec, też chyba stworzył zagrożenie na drodze filmując z ręki i komentując...Tak mi się wydaje
no tylko Pan Kierowca filmowiec, też chyba stworzył zagrożenie na drodze filmując z ręki i komentując...Tak mi się wydaje
Ten Pan Kierowca, to znany redaktor motoryzacyjny i ma poukładane w głowie, zajrzyj na jego główny kanał. Podawałem stronę wcześniej.
Myślę że doskonale wie co robi i uwzględnił to co się dzieje na drodze. Nie mamy też pewnośći, czy on filmował, równie dobrze telefon mogła trzymaą partnerka, ale mniejsza z tym. Nie tłumaczego go, bo jeżeli by się czepiać to naturalnie nie powinien filmować podczas jazdy, ale nie zapominaj jeszcze o Panu na motocyklu.
Rozumiem że gość który jedzie pod prąd... tyłem (!) i do tego 70km/h już jest mniej istotne.
W Niemczech w przyszłym roku ma powstać troszkę stacjiU nas nie ma sensu zakup takiego auta. Brak stacji szybkiego ładowania, z ekologią nie ma nic wspólnego , drogo. Za ten samochód Norweg zapłaci średnio rok zarobków, od groma stacji ładowania, ekologiczne źródła prądu.
[youtube]aZNlG4V4Pl8[/youtube]
ale jak samochód na baterie ma lepsze przyśpieszenie jak ponad 500 konne maserati to wzbudza szacunek![]()
No Armanig , chłopaku, to żeś pojechał. To tak jakby podjeżdżać na stację paliw i brać zapełniony zbiornik paliwa, a zostawiać pusty.Ja bym to widział inaczej, podjeżdżasz na stacje (punkt), wymieniasz baterie i po sprawie.
Tutaj wypadałoby stworzyć jakiś szybki mechanizm zamiany.