Warto dodać dlaczego zniszczył tą S63:
"Pewien 33-letni Chińczyk, właściciel Mercedesa-AMG S63, miał problemy z odpaleniem silnika. Trzykrotnie, w różnych okolicznościach, silnik odmawiał posłuszeństwa. Lokalny dealer Mercedesa obiecał, że gdy stanie się to czwarty raz, otrzyma on nowy samochód.
Gdy właściciel odwiedził ponownie salon Mercedesa aby opowiedzieć o kolejnych problemach, pracownicy powiedzieli mu, że musi poczekać aż prezes salonu wróci z podróży służbowej. Co zrobił rozwścieczony Chińczyk możecie zobaczyć na poniższym filmie"
Swoją drogą, polecam zajrzeć na Chińskie fora do działu galerii.
Delikatnie mówiąc, sporo z nich żyje ponad stan![]()
Warto dodać dlaczego zniszczył tą S63:
"Pewien 33-letni Chińczyk, właściciel Mercedesa-AMG S63, miał problemy z odpaleniem silnika. Trzykrotnie, w różnych okolicznościach, silnik odmawiał posłuszeństwa. Lokalny dealer Mercedesa obiecał, że gdy stanie się to czwarty raz, otrzyma on nowy samochód.
Gdy właściciel odwiedził ponownie salon Mercedesa aby opowiedzieć o kolejnych problemach, pracownicy powiedzieli mu, że musi poczekać aż prezes salonu wróci z podróży służbowej. Co zrobił rozwścieczony Chińczyk możecie zobaczyć na poniższym filmie"
Swoją drogą, polecam zajrzeć na Chińskie fora do działu galerii.
Delikatnie mówiąc, sporo z nich żyje ponad stan![]()
Tak, bo co tu dużo gadać?Dokładnie, ale widzę, że też Ci przypadł ten fragment z reklamy? Boski![]()
Rozumiemy bez słów.
Nie wiem na razie ja nic nie wiem żeby Mercedes oszukał w tym temacie.. a Ci oszukali i teraz za to płacą i płaczą .... jak Mercedes czy inne firmy też coś takiego zrobią i ktoś to wykryje to również muszą ponieść karę i nie ma znaczenia że akurat ja mam samochód tej marki.. dzisiaj mam mercedesa a za 3 lata mogę mieć np Volvo ja generalnie nie lubię oszustów i bez względu na markę czy rodzaj "asortymentu" że tak powiem.
Czułem, że coś jest na rzeczy i się szybko pozbyłem, pół roku wystarczyłoNo jak tam, kto ma das auto z 2.0 TDi?![]()