Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Tico to był tylko przykład dla podkreślenia faktu :D
Co do 74-rolatki z Puław; najwyraźniej jest to dowód, że BeeMWu to stan umysłu. To nie zależy od wieku. Z tej ideologii się nie wyrasta :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cytat ze strony Kancelarii:

"Nadmierna ilość pijanych Ukraińców na polskich drogach stanowi coraz większy problem i wyzwania na naszych drogach. Ta problematyczna tendencja wymaga zdecydowanych działań i większej uwagi. Niestety Morawiecki, który jest odpowiedzialny za sprowadzenie do Polski tej dziczy bagatelizuje ten problem"

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Pierwsze powitalny cytat z tego artykułu:

"Wiem, że jesteśmy pojebami. Nikt o zdrowych zmysłach nie jedzie po mieście z prędkością 200 km/h i nie ma to nic wspólnego z bezpieczeństwem. Ale lubię to. A przy siedemdziesięciu na liczniku też mogę przecież kogoś zabić".

Dopiero teraz wiem co myślą bezmuzgi. Tyle lat żyłem w niewiedzy...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ktoś jeszcze pamięta sprawę wadliwego Mercedesa?

Tyle są warte te jutobewe persony. Tutaj akurat, jestem za GM, również miałem nieprzyjemność poznać drugie obliczę ASO.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Czas leci coraz bliżej wyboru, dzisiaj na testach najnowsza crv w konwencjonalnej hybrydzie.

url=https://postimg.cc/rDrqZ83q]
IMG-20231007-090023.jpg
[/url]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja już z japońców/Koreańców chyba się wyleczyłem...

Co rusz to mysz zje przewód,
W Toyocie 2 razy wymiana katalizatorow
Kia Narazie 1 raz awaria.

Dziękuję dobranoc. Dla mnie zostały już tylko niemieckie auta.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja już z japońców/Koreańców chyba się wyleczyłem...

Co rusz to mysz zje przewód,
W Toyocie 2 razy wymiana katalizatorow
Kia Narazie 1 raz awaria.

Dziękuję dobranoc. Dla mnie zostały już tylko niemieckie auta.
To kwestia szczęścia np wśród moich znajomych więcej ma ludzi problemów z autami z Niemiec, Francji, niż np z Japońskimi , my mieliśmy w rodzinie 3y z Japonii i bez problemów zarówno my jak i Brat byliśmy zadowoleni. Teraz raczej na pewno będzie Japończyk, pytanie który, choć ja wybrałbym coś innego, ale to nie ja będę wybierał...😀

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Alfa nie dla mnie, nigdy nie kupię, już nawet dają 5 lat gwarancji, aby ludzi zachęcić do kupowania, a i tak nie wierzę temu Producentowi.. Także żadne "dżulie" itp nie wchodzą w grę.. Moc po 400-500 koni tez do niczego mi nie potrzeba, śmigamy po ulicach, a nie po torze wyścigowym i w gwieździe jak jest 211 koni to świat i ludzie i tak po mieście trzeba mieć włączony tempomat, bo chwila moment i 800-1000 zl mandacik.. A kobiecie tym bardziej wystarcza takie 2oo koni z kawałkiem np w hybrydzie..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Od jutra nagle wszystko się zmieni i cena juź nię będzie mogła być stucznie utrzymywana, choć jest szansa, że kilka jeszcze dni będzie taniej , niż była przed obniżką.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nawet jak będzie miesiąc, dwa...trzy, co to zmieni. To kropla w morzu.
Tu bardziej chodzi o schemat działania i kto się na to robi.
Są filmy jak ludzie tankują, mimo, że wiszą kartki "awaria".
Dystrybutory działają, paliwo jest. Sztucznie blokowane.
Nie ma sensu nawet wchodzić w dyskusje.

Do góry