Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

werf

Active member
Bez reklam
Ja za swojego dalem raptem 55k, wiec nie tak znowu duzo, wiele rzeczy moze pasc, nie tylko pneumatyka, ale ja nie robie zbut duzo km, wiec jeszcze mi potrzyma :D

Nie mam V10, tylko V8 4.2 :)

Szczęście w nieszczęściu :)

Dobra żartowałem stary Touareg to nie jest złe auto silnik V10 czy W12 też nie jest ostatni
Problem zaczyna się wtedy jak któryś z tych motorków się rozleci (siedzisz płaczesz płacisz albo recykling)
Ale za to jak jeździ powoduje mega uśmiech na twarzy kierowcy
Pneumatyka o ile jest w wyposażeniu raczej wytrzymała

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Genialne! :D
iedawno jak moja Renia była w serwisie okazało się ,ze obok otworzyli salon Ferrari i Bentleya. Ostatnio stała Berlinetta, poszła w ciągu 2 dni ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie to żeby nie chciał, ale trochę przypomina Transformersa, deko przekombinowany.
Wolałbym zdecydowanie Aventadora.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie to żeby nie chciał, ale trochę przypomina Transformersa, deko przekombinowany.
Wolałbym zdecydowanie Aventadora.

Mi co by nie dali z tych zabawek to od razu biorę i od razu sprzedaję za 70% ceny i kupuje gwiazdę wypasioną po uszy CLS w najmocniejszej wersji :) resztę na dobrą wycieczkę do Dubaju, a to co zostanie to na utrzymanie samochodu :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Albo tego, cudo, a do Dubaju to i jak chętnie bym się wybrał. Podobnie Chiny, lub Japonia.

[youtube]aSVReXCkGj0[/youtube]

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Mi co by nie dali z tych zabawek to od razu biorę i od razu sprzedaję za 70% ceny i kupuje gwiazdę wypasioną po uszy CLS w najmocniejszej wersji :) resztę na dobrą wycieczkę do Dubaju, a to co zostanie to na utrzymanie samochodu :)

Myślę, że na utrzymanie samochodu sporo musiałbyś zostawić z tej transakcji ;)
Znajomy jak jeździł C63AMG, to największym wydatkiem był zakup opon, od 2 do 3 kpl w sezonie, tylko, że jego było na to stać. Jak kiedyś z nim o tym rozmawiałem, to stwierdziłem, że za tą kasę mógłbym kupić już fajną zabaweczkę do jazdy na tor

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Albo tego, cudo, a do Dubaju to i jak chętnie bym się wybrał. Podobnie Chiny, lub Japonia.

[youtube]aSVReXCkGj0[/youtube]

Hej już o takim nie mówie Kolego to juz jest wiesz - co ja będę pisał .... CLS wypasiony w AMG by wystarczył :) ale piękna gwiazda muszę Ci powiedzieć..
Myślę, że na utrzymanie samochodu sporo musiałbyś zostawić z tej transakcji ;)
Znajomy jak jeździł C63AMG, to największym wydatkiem był zakup opon, od 2 do 3 kpl w sezonie, tylko, że jego było na to stać. Jak kiedyś z nim o tym rozmawiałem, to stwierdziłem, że za tą kasę mógłbym kupić już fajną zabaweczkę do jazdy na tor

Ja aż tak opon nie drę :), to on nie miał wersji 4x4 - bo z taką wersją plus z tymi wszystkimi systemami to dosyć trudne jest piszczenie oponami :)

Ostatnia edycja:
Do góry