Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

werf

Active member
Bez reklam
Lolo aso wymieniło ci płyn ham w dwóch kołach : ) ?

Zły najgorszy castrol po 340 tys km wyglada tak.

Małe edit ,mają podniesiony detal na płynie o 5 zł na litrze : )

Attachments

• 6D8787CE-94A7-4CB4-BC51-50F64EE7D2DB.jpg
    6D8787CE-94A7-4CB4-BC51-50F64EE7D2DB.jpg
    58,7 KB · Wyś: 24
Ostatnia edycja:

castel

Member
Ło Matko Boska jakie cyfry mają te serwisy.
Ja za kpl.wymianę wszystkich filtrów z olejem Castrol w mojej X3 wydałem niecałe 500 zeta z usługą.

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lolo aso wymieniło ci płyn ham w dwóch kołach : ) ?

Zły najgorszy castrol po 340 tys km wyglada tak.

Małe edit ,mają podniesiony detal na płynie o 5 zł na litrze : )

Pokaż lepiej zdjęcie miski olejowej po tym castrolu :)
Ponadto, nawet gnój wymieniany co 10 000 km nie będzie pozostawiał nagaru :)

werf

Active member
Bez reklam
Masz tfsi po 140 jak widać głowica od napędu jak lusterko ,podobnie w misce zero nagaru .Miskę od wspomnianego diesla jutro kliknę

Attachments

• B49830AE-984C-4590-A872-80FF65121C25.jpg
    B49830AE-984C-4590-A872-80FF65121C25.jpg
    49,4 KB · Wyś: 26

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja Werf nie generalizuję :) Jak już wspomniałem, bardzo bardzo dużo zależy od częstotliwości wymiany oleju w silniku. Gdyby każdy wymieniał co 10.000 to zapewne właśnie tak by wyglądało większość silników :)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Nie ma tu nic do śmiechu. Obejrzałem jeszcze kilka innych odcinkUF Matura To Bzdura ( :) ) i poziom wiedzy jest tragiczny. Nie jest to moim zdaniem powód dośmiechu, a do płaczu... :D

A kursantka, no cóż... Złote buciki, różowa torebka, typowa blondi :D
Moim zdaniem ta seria z Nauką Jazdy jest "lekko" reżyserowana. Obejrzałem kiedyś trochę i czuć to na kilometr. Kolejne pseudoreality szoł ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak jak piszesz Krzychu, potrafimy się śmiać np ze wspomnianych Amerykanów, bo nie wiedzą gdzie leży Polska, ale jak kiedyś obejrzałem sobie program w tv i młody Chajzer śmigał po Wawie i zaczepiał młodych ludzi z mapą Polski jak i Europy to dopiero była żenada...ludzie nie wiedzieli gdzie na mapie Polski leżą nasze główne miasta, a o Europie to już nie wspomnę. Warto popatrzeć czasem na swoje podwórko niż śmiać się z cudzego.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja tam sie nie dziwie... praktycznie na codzien mam stycznosc z Homo-ledwo-sapiens w swjej pracy. Liczenie powyzej 20 to wielki problem.

Najlepsze jest to jak na meile ci wysylaja ze w ameryce twoj wojek (ktoreg nie masz) zmarl i zostawil co milion baksow wspadku. Masz tylko oplacic za otwarcie testamentu, potem prawnika, potem sprawy sadowej potem... kazdy doslownie KAZDY gada ci e to fejk, a ty dalej swoje...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak jak piszesz Krzychu, potrafimy się śmiać np ze wspomnianych Amerykanów, bo nie wiedzą gdzie leży Polska, ale jak kiedyś obejrzałem sobie program w tv i młody Chajzer śmigał po Wawie i zaczepiał młodych ludzi z mapą Polski jak i Europy to dopiero była żenada...ludzie nie wiedzieli gdzie na mapie Polski leżą nasze główne miasta, a o Europie to już nie wspomnę. Warto popatrzeć czasem na swoje podwórko niż śmiać się z cudzego.

A z czego tu się śmiać, my to mamy jakiś kompleks wyższości, a realnie jest... , zresztą szkoda gadać.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie ja zawsze powtarzam nie zajmujmy się Amerykanami i innymi (oni dadzą sobie radę bez wiedzy gdzie leży Polska), a zajmijmy się sobą i tym żeby w Naszym kraju było lepiej, a jak się słucha niektórych młodzieniaszków w necie czy choćby w komunikacji miejskiej to średnio wygląda nasza przyszłość, lekko mówiąc. Ale jak przez 3-4 godziny dziennie siedzi się na fejsach, instagramach i innych cudakach to w sumie dlaczego miałoby być lepiej..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ciężkie życie w Polsce, zawiść, zazdrość i wiecznie niezadowolone miny, a to się przekłada na rozwój w każdej niemal dziedzinie.
Są naturalnie wyjątki i świetni ludzie, firmy, obsługa i tzw. życzliwość, ale szczerze? W większości to dno i kilo mułu, a żeby nie szukać daleko - wystarczy zareklamować produkt u typowego "Janusza biznesu" i się przekonać, a to tylko wierzchołek góry lodowej, ale, co tam, lepiej krytykować innych.
Nikt mi nie wmówi, że w Stanach, UK, czy DE jest też tak pod górkę jak u nas.
Są naturalnie też plusy, jak chociażby to, że nie musimy się martwić o to, czy któregoś pięknego dnia nie wystrzeli bombka gdzieś przy wejściu do metra w Warszawie, ale to osobny temat.
Więcej pokory. Kocham Polskę, ale bądźmy realistami.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No właśnie, a nie jakieś archaiczne machanie wajchą.
Od biedy, w jakims Mustangu można od czasu pomieszac, ale automaty powinny być już z urzędu w salonach jako podstawa.

Do góry