[Nasze Zestawy AV] Się buduje :)

rabit

Active member
Bez reklam
To są przetworniki izobaryczne

Znaczy przepowiadają pogodę? :) :) :)
A tak na poważnie, to jestem bardzo ciekawy jak to gra w porównaniu do DT? Te kolumny też mnie zaciekawiły budową. Tak samo jak Goldenear. Choć patrząc na cenę, to DT i GE nie będziesz chciał się wypowiedzieć. :)

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zupełnie nieoczekiwana sprawa. Trafiły do mnie na odsłuch aktywne monitory studyjne Sveda Audio :)

IMG_0256.jpg
[/url] image sharing sites[/IMG]

lobos

New member
Bez reklam
Ładne monitorki :) Mniejszych nie widziałem ;-)
Zaktualizuj sygnę, bo z tego co wiem R900 poszły do ludzi ;-)
Ooo... i widzę, że Philips 65'' też okazał się za mały? ;-)

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ładne monitorki :) Mniejszych nie widziałem ;-)
Zaktualizuj sygnę, bo z tego co wiem R900 poszły do ludzi ;-)
Ooo... i widzę, że Philips 65'' też okazał się za mały? ;-)

Zaktualizuję sygnaturę tylko, że na razie nie mam...własnych kolumn :)
Z Philipsem to ciekawa sprawa: generalnie wisiał w garażu nieużywany więc trafił do salonu. Żona bardzo zadowolona, ponieważ jakość obrazu bez porównania lepsza od poprzedniego Philipsa.

lobos

New member
Bez reklam
Aaa... no to nic tylko jakiś ekranik ładnie wpasować by należało :p
Chyba, że pomysł z powrotem do kina upadł i skupiasz się tylko na dźwięku w stereo?

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oj szerokiej: od Metallica, Slayer poprzez Pearl Jam, bluesa, jazz i nawet Alvaro Soler (po wizycie w Hiszpanii) :). Oczywiście klimaty Diana Krall, Norah Jones, Dire Straits, Pink Floyd, Roger Waters, Dominic Miller i tak można wymieniać... :). Generalnie wszystko poza country i disco polo. Obecnie mam anginę i siedzę w domu: leci Kenny G
Bardzo lubię Coldplay i Editors i Jessie Ware, U2

Ostatnia edycja:

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak to jest zasilanie. Kable są robione przez znajomego kolegę ale nazwy nie powtórzę. Muszę sprawdzić

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jednak z Rel-em się przeprosiłeś ?

Trafił na odsłuch razem z kolumnami ale włączyłem raz i wyłączyłem. Nie lubię suba w zestawie stereo a w rzeczywistości najniższego basu brakowało tylko w nielicznych utworach, których słuchałem więc wyłączyłem :)

dyzio4

Klub HDTV.com.pl
VIP
I jeszcze jedna sprawa. Jak zacząłem słuchać monitorów coraz bardziej się skłaniam do ich zakupu. Mam prośbę. Może macie jakieś propozycje odnośnie kolumn podstawkowych, ponieważ do tej pory w ogóle sie nimi nie interesowałem.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Te Serbliny piękna sprawa, a na żywo wyglądają dużo lepiej.
Co do monitorów to chyba już proponowaliśmy Ci ogóle w tym pomieszczeniu właśnie takie rozwiązanie...? ;)
Takie Serbliny to przynajmniej prawdziwy, klasyczny Sonus. Czego więcej chcieć? :)

Do góry