Najnowszy firmware 1.17 --> SzczegBowe informacje : LC-40/46LE/LX810E Software-Update - ver. 1.17-USB PL
Wewnątrz firmowej "paczki" pdf opisuje tylko (!!!) firmware 1.16. Czy to znaczy , że to "nowy-stary" soft czy tez na prawdę wnosi coś nowego ?
Najnowszy firmware 1.17 --> SzczegBowe informacje : LC-40/46LE/LX810E Software-Update - ver. 1.17-USB PL
Nie chce się wymądrzać , bo też jestem całkowitym laikiem , ale coś mi się widzi , że na tym modelu to Ty chyba napisów nie poczytasz ....Filmy też działają, jednak standardowe napisy mi się nie wczytują. Może trzeba zrobić update softa?
Witam
Wczoraj ostatecznie rozstałem się z moją 812 (postanowiłem zareklomować tak jak kolega Spidey - mniej wiecej podobny miałem problem) ogólnie nie było problemu (ważne jest aby wszystko dobrze opisać i przesłać zdjęcia nie tylko z samym tłem), mimo że podświetlanie nie było tak tragiczne jak w niektórych przypadkch na tym forum. Sprawa załatwiona poprzez Sharp (błyskawicznie), ale nie obyło się bez wizyty w serwisie lokalnym. Technik był ugodliwy - starszy gościo, najpierw twierdził że tu nic nie widzi póżniej mnie poparł i - dostałem od Sharp dokument: Akceptacja wymiany - ważny jest 3 miesiące. Media markt najpierw zgodził się oddać mi kasę, tydzień póżniej inny koleś powiedział że na podstawie tego papieru to tylko wymina, jednak dogadałem się i oddali mi kasę. Teraz zamówiłem model 830. Pozdrawiam
LCD TV Produkty - Sharp
Wybierz funkcję porównaj modele i masz wszystkie dane.
Albo podaj swoje warunki w pokoju i potrzeby.
Mam pytanie do wnikliwych użytkowników 810-tki..
Wczoraj zniknęło mi z ekranu wyświetlanie godziny. Sądziłem , że uda mi się to zmienić w ustawieniach ale tam świeci , że funkcja jest włączona. Nie przywołuje tez "info" w pilocie. Wiecie może co to za usterka ? Nic w zasadzie nie zmieniałem. Wymieniałem tylko dekoder cyfrowy ze zwykłego na PVR , ale to przecież nie ma znaczenia na funkcje telewizora. Pomóżcie , bo usterka błaha , ale jak ktoś się przyzwyczai do śledzenia czasu to nieco wkurzające ...![]()
-Największy minus to to długie przełączanie kanałów kablówka analog ok 2s, tv naziemna cyfrowo DVB-T ok 3 sek-przy dzisiejszym zwyczaju ciągłego klikania każda sekunda to wieczność.
Kolejność powinieneś brać pod uwagę :
Sharp 40 LE 924
Sharp 40 LE 830
Sharp 40LE 824
O ceny dla niebieskich pytaj na PW.