Bo jest na twoim poziomie to napisane? .... szybal jak bede mial mozliwosc zobaczenia w Warszawie philipsa serii 9 to obiecuje ci ze dla ciebie specjalnie zdjecie zrobie zebys niedowiarku uwierzyl... Po drugie latwo mozna przeczytac ze bodajze dwie osoby pisaly posiadajace serie 8 ze rowniez widza to co i my widzielismy... Nie wspomne o forum serii 6 tam jest kilkanascie przynajmniej osob ktore widza teatr i inne rzeczy, ktore tym ludziom sie nie podobaja ( chodzi o wlascicieli ) Kolejna sprawa podobnie jak play nie przypisuj mi tego czego nie napisalem..... bo ja nie napisalem ze ten tv jako calosc mi nie podoba sie czy cos w tym stylu. Ja napisalem o dwoch rzeczach ktore dla mnie i moich znajomych poprostu nie pasuja. I 3d ktore uwazam ze jest slabsze jak w sonym, panasonicu czy lg. Ale napisalem ze jest to moje subiektywne zdanie i generalnie polecam ten model jesli dla kogos co mi nie pasuje nie ma zadnego znaczenia.... Ale za diabla nie potrafie zrozumiec jak mozna tak chwalic taka czy inna rzecz i ciagle o tym pisac i innych przy tym krytykowac tylko dla tego, ze maja inne zdanie. Moze od razu napisz jaki masz samochod, lodowke , pralke, brame do garazau jakiej firmy masz, wklad do kominka jakiej firmy masz ( jesli posiadasz dom ) i wtedy przyjmiemy ze to rowniez sa najlepsze rzeczy w swojej klasie i bedzie po problemie.... Bo przeciez jak mozna miec cos innego jak ty i na dodatek to w pewnych aspektach krytykowac.... Pozdrawiam i zycze dobrej nocy.
lolek