pamil68 napisał:Mam gorącą prośbę, czy ktoś zna sklep z Wrocławia o nazwie Media-Max ul. Krucza 79, na Allegro zaoferowali 3499 za 37pv70p, ciekawe czy to nie jakaś podpucha. Proszę kolegów którzy mieli do czynienia z tym sklepem o opinie. Jest też coś co się nazywa Wega TV i tam jest 3444.
Pozdrawiam
golbek napisał:Witam.Być może już był poruszany ten wątek ale nie mogłem się go na forum doszukać....
a zielone krawędzie o których tak się rozpisywano znalazłeś ?Dru napisał:też tak myślę, bo szukałem i szukałem i nie znalazłem . A przydałoby się.
pooh1968 napisał:Kiedyś był taki program TvTool. Ale nie wiem czy on działa z 7600.
A nie masz wyjśćia DVi albo HDMI ?mastafoka napisał:Na moim (42pv70) nabite jest już 488 godzin i żadnego cykania, zielonych krawędzi czy powidoków nie stwierdzam. Mam natomiast inny problem, po podłączeniu laptopa nie mogę za chiny skalibrować obrazu ucina mi kawałek dołu , karta to gf go 7600, przy 1024/768 obraz jest strasznie zniekształcony ale całość jest widoczna natomiast przy 1280/800 proporcje są ok ale całość nie mieści się na ekranie plazmy, podejrzewam ze musze ustawić jakąś pośrednia rozdzielczość ale nie pamiętam nazwy programu który to umożliwiał
Pozdrawiam