marceliszpak napisał:Mam pytanie czy Panasonic TH-42PV70 ma standardowo w zestawie podstawkę? W wielu sklepach zdjęcia są z podstawką ale w opisach nic nie ma na ten temat.
Powinien mieć, to standardowe wyposażenie.
marceliszpak napisał:Mam pytanie czy Panasonic TH-42PV70 ma standardowo w zestawie podstawkę? W wielu sklepach zdjęcia są z podstawką ale w opisach nic nie ma na ten temat.
Dokładnie tak jak piszesz-gwarancja 24 miesiąceernane napisał:pytanie do tych, którzy dostali nowy sprzęt po wymianie serwisowej
czy panasonic przedłużył Wam gwarancje? w sensie nowy tv nowe 2 lata gwarancji?
prosze o naprawde PEWNĄ informacje
większośc firm tak własnie robi za co lubie LG, kazdy monitor wymieniali na nowy + nowa 3 letnia gwarancja, co innego np. tdk
mglisty napisał:mam rozumieć ze nikt nie miał problemów z telegazetą, hdmi i cyfrą+? a jeśli nie tutaj mam się o to pytać, to gdzie?
canis napisał:Witam Wszyskich. Trszkę mi głupio, że się wcześniej nie odzywałem ale może to i dobrze bo do 05.11 tylko bym chwalił TH-42PV70.
Telewizorek kupiłem 30.03 linie pojawiły się 05.11 serwis przyjechał 08.11 no i tutaj drugi Zonk ( pirwszy to te linie ) będą naprawiać !!!! Mam nadzieję, że centrala panasonica uświadomi serwis olsztyński, iż problem jest zdiagnozowany i ustrka kwalifikuje telewizor do wymiany.
Ja też dumam nad podobnym wyborem, tylko nie jeszcze w tym roku, więcej optymizmu, dobrze, że serwis przynajmniej działa niezawodnie, no i pomyśl, że już raczej w sprzedaży będą chyba głównie "poprawione modele".mike13 napisał:zastanawiam sie nad kupnem panasa pv 700 lub pv70,ale kiedy przegladam forum i czytam ciagle o białych pasach i wymianach to ogarnia mnie rezygnacja. czy mozna jeszcze kupic dobry telewizor bez obaw czy zaraz siadzie, czy te czasy minęły na dobre wraz z upadkiem socjalizmu?
pozdro
marceliszpak napisał:Witam!
Ja dziś podłączyłem swój DVD Teac do pv70 poprzez SCART i miałem podobny zielony nalot na ekranie. Pomogła zmiana sposobu przesyłu video w DVD z RGB na CVBS, dziwne bo powinno chodzić na RGB. Na tunerze Sat Ferguson mam ustawione i wszystko jest ok. Chyba zakupię kabel Component i tak puszczę sygnał na tv bo dźwięk mam poprzez kino domowe.