dario101 napisał:Wczoraj byłem ponownie w sklepie RTV-AGD w MANUFAKTURZE w Łodzi. Panasonic 37PV70 o którym pisałem 25.08 w poście 1675 jest w dalszym ciągu wystawiony w centralnym miejscu do oglądania.W tej chwili już nie jest jedna 1 zielona pionowa linia , a jest okolo 20 linii pionowych różnych kolorów. Wszystkie te linie znajdują się w centralnym pasie matrycy na szerokości około 7 cm. Naprawdę ten telewizor jest bardzo ładny, tylko ta idiotyczna usterka.. Ciekaw jestem czy ta usterka nie występuje w Panasonicach serii PZ lub PY.
Kejo, chcesz żebyśmy wszyscy oślepli?? Zmień czcionkękejo napisał:Chłopaki o czym wy piszecie ... że jakiś telewizor ma jakąś usterkę to nie znaczy że wszystkie ją maja – mam 37Pv70 od kwietnia i niema tam żadnych linii ani innych dziwnych rzeczy … po prostu fajny telewizor z super obrazem i wyglądem k:
Powiem tylko tyle że jestem zadowolony i polecam ale decyzje sami musicie podjąć
Witam, Przytrzymać przycisk RES i przełączyć TV z trybu DVI na tryb HDMI- dźwięk będzie na pewno. Pozdrawiampiotrh1975 napisał:Witam.
PV70 + n-box recorder po aktualizacji softu = żadnych zmian (obraz w trybie DVI i dźwięk osobno).
zmien sprzęt, bedzie dobrzejjb napisał:Hejka,
zaraz po update probowalem przelaczyc go w tryb HDMI... niestety nic to nie daje. Co jakis czas slychac jak gdyby "zaskakiwal" ale potem na n-recorderze pojawia sie tekst blad HDCP :-/
Jak tak dalej pozjdzie to kupie kathrein i wykupie cyfre... przynajmniej wszystko bedzie dzialalo...
pozdrawiam
Golgota napisał:Witam, Przytrzymać przycisk RES i przełączyć TV z trybu DVI na tryb HDMI- dźwięk będzie na pewno. Pozdrawiam
lolek napisał:Na panasonic.pl można już poglądać nowe plazmy i lcd z serii 70 i 7.
Plazmy wyładniały, ale lcd, a zwłaszcza TX-32LM70P? Przyznam, że liczyłem na trochę więcej. Czy Panasonic nie może być piękny?
Coś masz z kablempiotrh1975 napisał:Witam.
Niestety nie ma obrazu, ani dźwięku. Jakby próbował zaskoczyć, ale pojawia się napis na n-boxie - Problem HDCP.
Golgota napisał:Coś masz z kablem
A ja co napisałemSkibus napisał:Dzięki poradzie z tego forum udało mi się ustawić sygnał po HDMI w trybie DVI ( ustawiasz na HDMI i potem trzymasz tak długo przycisk res aż przejdzie w tryb DVI ). U mnie zadziałało