Darth_Vader napisał:
dzieki Judash, własnie o to mi chodzi, że być może ktoś wyolbrzymił problem tych węży, zwisów itp. i występuje on ale tak sporadycznie ze nie ma się czym przejmować. "Egzorcyzmy Emily Rose" oglądałem już dawno .. i nie mam zamiaru oglądać ich ponownie. Aktualnie mam panasonica 32 cale CRT juz kilka ladnych lat i jestem zadowolony, ale czas na zmiany. Jak juz pisalem wczesniej moim faworytem byl PV60, troche zbily mnie z tropu te negetywne opinie wiec zaczalem szukac alternatywy i tak trafilem na hitachi pd8600. Decyzji ostatecznej jeszcze nie podjąłem który z nich wybrać, żałuję tylko że nie mogłem ich oglądać jeden obok drugiego. Mysle, że już lada dzien dokonam ostatecznego wyboru. Pozdrawiam
Jak tam sobie chcesz - najważniejsze to nie słuchać sprzedawców: on ma za zadanie produkt SPRZEDAĆ. Ale sam go nie kupuje, nie zna - oprócz folderków (co najwyżej, bo niektórzy nawet ich nie czytają).
Dobra sprzedawca Eskimosowi sprzeda lodówkę, więc nie rozumiem, czemu tak ich niektórzy słuchają.
Co do węży - to wyolbrzymione to nie jest - wczoraj 3 filmy oglądałem na różnych kanałach (jako ostatni StarTreka) i na każdym były węże: bo takich scen miały dużo (ciemnych, specyficznych).
Nie chodzi, żeby TV nie kupować, bo go też polecam.
Ale chodzi, żeby nie popadać w którąś ze skrajności - każda jest zła:
1) że TV jest zły, nie warto kupować albo - co gorsza -
2) problemu nie ma, i ci co go mają przesadzają.
...bo potem może się okazać, że ktoś kupił, bo uwierzył, że "inni przesadzają" jakiemuś forumowiczowi, a jednak węże ma i... co najgorsze - PRZESZKADZAJĄ mu.
A TV polecam.
I skończcie już z tym przesadzaniem, że "problemu nie ma" kiedy jest i to chyba WIĘKSZOŚC go ma a nie mniejszość. Mniejszość to ma problemy ze zwisami - węże to co innego.
Wszystko już zostało powiedziane, więc mówienie, że ktoś "przesadza" może być odbierane jako próba obrażenia kogoś, kto wydał kupę kasy i mu to przeszkadza. A jak ktoś ogląda np. tylko TVN24 albo mecze to w ogóle... w życiu nie zobaczy ani jednego węża.
Howhg!