blur123 napisał:Czyli co? Na komputerze ustawiam 4:3 a plazma robi z tego 16/9? Nie trace nic z obrazu?
Tak - rozciągnięty jest na boki. Nic nie tracisz, ale "gęby" są za szerokie. I cała reszta też.:hihi:
blur123 napisał:Czyli co? Na komputerze ustawiam 4:3 a plazma robi z tego 16/9? Nie trace nic z obrazu?
ThYX napisał:Czemu zmieniłeś LCD na plazmę ?
ThYX napisał:(...)Ale zapewne dopiero za kilka miesięcy dojdzie do mnie że chcę większy )))))(..)
robertze napisał:czy nikomu nie przeszkadza wyglad tej plazmy - poczytałem o niej mnóstwo komentarzy i poszedłem zobaczyć do sklepu jak to się ma do rzeczywistosci i ....pierwsza rzecz którą widzę to paskudny wyglad . Poza tym jest ok, tak jak piszecie .
Cubituss napisał:Porozciągane mordy? A jak jest z sygnałem zwykłej TV, też ten Panas rozciąga? Muszę przyznać, że nienawidzę rozciągania do panoramy, widziałem już na jakimś TV (nie pamiętam niestety - Bravia 50" chyba?), że elektronika całkiem fajnie sobie radzi z tym, żeby centrum ekranu zachowywało proporcje, w tym Panasie też tak jest? Bo się obawiam o to, czy będzie się dało kablówkę oglądać, czy też będą same grubasy na ekranie...
Cubituss napisał:Smartek --> ale nie da się jakoś sztucznie pasów czarnych po bokach położyć w tym Panasie? No nie zniesę porozciąganych mord i grubych tenisistów...
robertze napisał:czy nikomu nie przeszkadza wyglad tej plazmy - poczytałem o niej mnóstwo komentarzy i poszedłem zobaczyć do sklepu jak to się ma do rzeczywistosci i ....pierwsza rzecz którą widzę to paskudny wyglad . Poza tym jest ok, tak jak piszecie .
Negocjator07 napisał:Zgadzam się z kolegą. Mam zamiar kupić sobie ten model Panasa - konkurencja pod względem mozliwości panelu G9 wysiada, ale wygląd delikatnie mówiąc spierdol..... . A wystarczyło przenieść design z PA60.Potwierdza się stara reguła "nic/nikt nie jest doskonały".