Wszedzie sie te gady panosza... Panowie przypominam, ze jest watek nt temat i nawet PV45 z gadami mozna tam wladowac, jezeli takie okolicznosci przyrody wystepuja takze w "nowym" produkcie Pana. Naprawde to co sie ostatnio dzieje w watkach poswieconych plazmom Panasa to jakas parodia. Czy czesc osob produkujacych sie na okoliczosc gadow, glownie szuka na swoich plazmach wad obrazu i zarzucila po prostu ogladanie telewizji czy innych mediow? Bo tak to wyglada. Szczerze wspolczuje btw.
Ja juz nie moge sie doczekac V-real II i G10. Mam nadzieje ze produkt pozamiata wszystko co swieci do 10k z okladem.
A co do meritum, tzn PV45 to chce wszystkich potencjalnych nabywcow uspokoic, ze po face to face porownaniu mojego PV60 z PV45 znajomego mamy werdykt - to jest dokladnie ten sam, jakze przyjemny w odbiorze obraz, bez roznic. Na sygnale SD, HD z plyt, z kompa, po hdmi, po komponencie, SD po szczocie jest to jotka w jotke ten sam obraz. Oczywiscie nie wykluczam jakis absolutnie subtelnych roznic, ktore daja poprawiacze PV60, ktorych w 45 nie ma ale my, pomimo wpatrywania sie takze z lupka

w ekrany nie stwierdzilismy zadnych wiekszych roznic. To szczegolnie przyjemne dla kogos kto stoi przed zakupem sprzetu, bo ceny plazm leca nadal w dol i zaraz bedzie mozna kupic jeden z lepszych paneli na rynku za jakis smieszne 3,5-4 tysiace zlotych. Jeszcze nigdy tak wiele nie bylo za tak niewiele. Imho w rywalizacji jakosc, wielkosc a cena - Panas - ze swoimi plazmami jest nie do pobicia (owszem sa LG i Samsungi, nie zapominam o tych PDP, nawet nieco tansze, ale gorzej wyposazone). Nic tylko leciec do sklepu i kupowac