Ma ktoś z was może wersję 04.10.43 bo ja mam 04.10.37 i nie wiem czy aktualizaować.
Też ostatnio wpadłem na ten pomysł, albo blu-ray albo ps3 bo lg już się raczej na nas wypięło, jaki model tego odtwarzacza?P.S. Jeśli chodzi o TVNplayer, to już przestałem się łudzić, że LG łaskawie dotrzyma obietnicy, i kupiłem sobie za trzy stówki odtwarzacz BD konkurencyjnej firmy na S Teraz mam TVNplayer, TVP vod, Onet vod, Iplex, Tube TV ... i LG głęboko tam gdzie oni mają nas.
Też ostatnio wpadłem na ten pomysł, albo blu-ray albo ps3 bo lg już się raczej na nas wypięło, jaki model tego odtwarzacza?
Czy widzicie jakąś istotną zmianę w prędkości poruszania się w widgetach? U mnie YT, a szczególnie klawiatura ekranowa działa jakoś wolniej niż wcześniej. Mam km620s.
A jak wygląda ergonomia pracy z YT przy pomocy klawiatury bezprzewodowej lub samej myszki. Jak na razie nie znalazłem aplikacji na smartphone do sterowania tv, więc chyba podepne mysz lub klawiaturę. Pilotem się dennie steruje. Czy po podłączeniu myszki pojawia się kursor jak w komputerze?