powiem tak ...... odkąd kupiłem televizor LG to znienawidziłem go bardziej niż cokolwiek w życiu, bardziej niż teściową.... przez to jaki był, jak działał...
dziś po aktualizacji do nowego softu normalnie przywrócono mi wiarę w ludzi i nieludzi... tv w końcu chodzi tak jak ja chcę, narazie sie nie wiesza, literki w końcu są takie, że można je przeczytać z odległości kilku metrów( nikt nie kupuje ponad 40calowego tv,by oglądać go z metra, a powyżej tej miary nie było widac opisu programu...)... po raz pierwszy odkąd mam LG to VODONET uruchamia mi normalnie filmy bez żadnego wieszania ani ponownego uruchamiania i błędów...YOUTUBE aż przeraża szybkością i w ogóle Smart tym razem wymiata...
poza jedną porażką... tak zauważyliście już, ja też zauważyłem u mnie darmowe filmy z IPLA.PL wywalają błąd, zaś seriale itp daja się uruchomić, jednakże co kilkanaście serkund wtrajają mi się reklamy.... nie dość że te reklamy ogladam na początku odtwarzania jak na polsat przystało prze kilka minut, to zdziwiło mnie jak se "pamiętniki z..." puściłem i już w trakcie trwania serialu znowu mnie reklamy dopadły...
innych rzeczy nie sprawdzałem, ale ogólnie szybkość działania wszystkiego jest na plus kinomaniak i zalukaj działa, silverlight i tvnplayer nie, no ale nie można miec wszystkiego po takiej dawce dobrych rzeczy od LG...
polecam aktualizować i wyłączyc potem autoupdate, bo to chyba ewenement jest że LG nas takim softem uraczyło...
39LN575S