Samung dziwnie się zachowuje. Nigdzie nie ma informacji co wnoszą aktualizacje. Możliwe że jest tylko zmiana numeru i nic poza tym. Psychologia czyni cuda a tacy nieświadomi jak my mamy wrażenie że samsung o nas dba. Obym się mylił.
Mam nadzieję, ze się mylisz , a teraz klika faktów.
1. porównajcie sobie wielkości firmware'ów - zawsze są inne...Jak coś jeszcze zauważę nie omieszkam napisać
Tez tak miałem, wymiana baterii w pilocie pomogłaCzy ktoś ma problem z migającym podświetleniem w pilocie ?
Pytam bo po wciśnięciu podswietlenia w pilocie świeci przez 2 sekundy a potem miga jak zwariowane.
Podobnie ma mój kolega.Po zakupie tv wszystko było ok a teraz nie wiem co mu się stało.
Mam nadzieję, ze się mylisz , a teraz klika faktów.
1. porównajcie sobie wielkości firmware'ów - zawsze są inne, czyli jednak jakieś zmiany są
2. na sofcie 1037 TV mi odżył, szczególnie w szybkości uruchamiania Samrt Huba
3. przeglądarka jest coraz lepiej optymalizowana i ja to odczuwam, szczególnie przy więcej niż 2 oknach
4. zakończyły się problemy z siecią, nic się nie zatrzymuje niezależnie od tego czy film trwa 15 minut czy 2 godziny
5. subiektywnie nieco lepszy obraz szybko poruszających się obiektów w SD - nie tworzą się artefakty, ale podkreślam "subiektywnie"
6. obraz SD całkiem dobry (nareszcie!)
Jak coś jeszcze zauważę nie omieszkam napisać
Oj sorki zle napisałem.. Samsung UE50F6400
Jak włączam AVI lub np MP4 to są napiski i działają. Niestety przy MKV nie widzi TXT ;/