Za każdym razem druga piosenka zaczyna Ci zrywać? Na kanale Rock HD są pojedyncze piosenki które zawsze zrywają (z tego co pamiętam to jakaś od Nickelback mi zawsze cięła) ale to raczej wynika z niepoprawnej konwersji pliku po stronie tuby. Reszta natomiast śmiga aż miło...
Co do zawieszania TV to też to niestety zauważyłem - tylko u mnie występuje to, kiedy oglądam 3-4 odcinki seriali przez TVN Player; najpierw zaczyna nieźle ciąć i później TV sam się restartuje.
Dla mnie widget YouTube również jest bezużyteczny, bo na moim łączu tak tnie że się obejrzeć nie da i do tego to ciągłe wylogowywanie denerwuje :/
Na szczęście jest przeglądarka to mogę sobie przynajmniej tam filmy obejrzeć w niższej jakości...
Próbowałeś może interfejsu youtube.com/tv? O ile na zwykłym (youtube.com) czasem zdarzał mi się komunikat o braku pamięci, to na tym tego problemu jeszcze nie miałem.
Zazwyczaj po pierwszej piosence zaczynało zrywać, ale ostatnio przeprowadziłem test z tubą.tv na wszystkich kanałach i o dziwo wszystkie szły płynnie, więc albo zależało to od serwerów tuby albo od mojego routera, gdyż przed sprawdzeniem wyjąłem router z takiej półki w przedpokoju i zauważyłem że jest lepiej albo po prostu zbieg okoliczności, a czemu go wyjąłem? Bo w ostatnim czasie zacinało strasznie explorer 3d i czasami zrywało Youtube, a wcześniej tak czy inaczej szły ok, ale Youtube zawsze delikatnie zrywało. Po wyciągnięciu routera było o niebo lepiej, nawet yt nie zrywało. Tak czy siak muszę zainwestować w lepszy router co najmniej o przepustowości 150Mbps bo obecny mam 50. Myśłę że to poprawi sytuacje bo problem raczej nie tkwi w łączu gdyż mam 30Mb/s.
A co do resetowania tv to rzeczywiśćie w tvn player z tym się nie spotkałem, tylko jak wspominałem wcześniej miałem raz taki przypadek w tuba.tv.
O youtube.com/tv nic wcześniej nie słyszałem, ale w najbliższym czasie obejrzę tam filmiki i zobaczymy jak to wygląda.
A co do przepełnienia pamięci TV mam pomysł, niech każdy z użytkowników tego forum napisze do Samsunga i poinformuje ich o tym problemie oraz że czekacie na aktualizacje która mogłaby wyeliminować ten problem

Może coś w końcu z tym zrobią, bo mi facet napisał że nie daje gwarancji by to miałoby być naprawione, a szkoda...