Hmm...STax napisał:Mam z tym telewizorem (42C91) problem z niewyświetlaniem (niewykrywaniem) wejść wideo, tu opisałem dokładniej http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=27512 może ktoś pomoże?
czemutu napisał:Witam!
Wczoraj kupiłem PS-42Q91H, znając jego zady i waletywyczytane na tym forum. Niby nie jestem rozczarowany, w związku z tym, ale...
O syczeniu czy też skwierczeniu zasilacza? czytałem, choć nie sądziłem, że będzie takie głośne. Dlatego mam pytanie: czy to po jakimś czasie ucichnie (wygrzeje się) czy to może być usterka? Syczenie słychać z 2,5m, z tej odległości najczęściej oglądam, ale też i z 4,5m. Szczególnie dokuczliwe jest wieczorem gdy ściszy się TV.
KosteK_ napisał:syczenie, bzyczenie etc etc..sami sobie ludzie wkręcacie jakieś fazy, chcielibyście by 42 calowy TV, którego pobór mocy to 300W ma być cichutki jak 17" monitor LCD do komputera?
![]()
zamiast cieszyć sie z fajnego sprzętu za niedużą kaską to narzekania i narzekania![]()
syczy - znaczy, że działa a prawda jest taka, że wcale to syczenie nie jest uciążliwe i nie przeszkadza praktycznie w ogóle nawet oglądają TV bardzo cicho.
Horhe Ortega napisał:[HD]720p(więkrzość)