Hmm...STax napisał:Mam z tym telewizorem (42C91) problem z niewyświetlaniem (niewykrywaniem) wejść wideo, tu opisałem dokładniej http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=27512 może ktoś pomoże?
czemutu napisał:Witam!
Wczoraj kupiłem PS-42Q91H, znając jego zady i walety wyczytane na tym forum. Niby nie jestem rozczarowany, w związku z tym, ale... O syczeniu czy też skwierczeniu zasilacza? czytałem, choć nie sądziłem, że będzie takie głośne. Dlatego mam pytanie: czy to po jakimś czasie ucichnie (wygrzeje się) czy to może być usterka? Syczenie słychać z 2,5m, z tej odległości najczęściej oglądam, ale też i z 4,5m. Szczególnie dokuczliwe jest wieczorem gdy ściszy się TV.
KosteK_ napisał:syczenie, bzyczenie etc etc.. sami sobie ludzie wkręcacie jakieś fazy, chcielibyście by 42 calowy TV, którego pobór mocy to 300W ma być cichutki jak 17" monitor LCD do komputera?
zamiast cieszyć sie z fajnego sprzętu za niedużą kaską to narzekania i narzekania
syczy - znaczy, że działa a prawda jest taka, że wcale to syczenie nie jest uciążliwe i nie przeszkadza praktycznie w ogóle nawet oglądają TV bardzo cicho.
Horhe Ortega napisał:[HD]720p(więkrzość)