Pewnie optykOstatnio zauważyłem, że z tyłu obudowy obok wyjść HDMI i USB prześwituje jakieś czerwone światło. U Was też tak jest?
Juz nie trzeba, tv kupione i jest mega ;D obraz płynny, czerń spoko - za te pieniądze jest super. PolecamPanowie, mógł by któryś zmierzyć rozstaw nóżek tego telewizora? Nie wiem czy mi sie zmieści na stolik
Wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. Widać to tylko wtedy kiedy w pokoju jest ciemno.Pewnie optyk
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Zdecydowanie za mała odległość na 60 cali w FHD. Z tego właśnie powodu odsprzedałem go teściowi.Witajcie,
Zarezerwowałem właśnie ten model tv w sklepie na S, ale mam wątpliwości czy nie lepiej wybrać jakiś model z 4k. Czy ewentualnie jest jakiś model warty uwagi w cenie ~3000? Odległość od TV to 2,3 m stąd moje obawy czy aby do full HD 60'' to nie za mało?
Wiem z innych postów, że użytkownik Kiki sprzedaje i poleca Tlc 4k.
Pozdrawiam
Wstrzymaj sie z tak niską serią Philipsa. Sprawdź, czy będzie Ci pasował chwalony ostatnio TCL.Trochę za późno odczytałem posta... Tv już u mnie. Ogólnie obraz bajka. Faktycznie trochę przesadziłem z wielkością, myślałem, że to się nie zdarza. No nic raczej go zamienię na PHILIPS 55PUS6401/12. Czy może jest coś lepszego UHD 55" za około 3000 zł ?
Wstrzymaj sie z tak niską serią Philipsa. Sprawdź, czy będzie Ci pasował chwalony ostatnio TCL.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka