Pewnie optykOstatnio zauważyłem, że z tyłu obudowy obok wyjść HDMI i USB prześwituje jakieś czerwone światło. U Was też tak jest?
Juz nie trzeba, tv kupione i jest mega ;D obraz płynny, czerń spoko - za te pieniądze jest super. PolecamPanowie, mógł by któryś zmierzyć rozstaw nóżek tego telewizora? Nie wiem czy mi sie zmieści na stolik![]()
Wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. Widać to tylko wtedy kiedy w pokoju jest ciemno.Pewnie optyk
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Zdecydowanie za mała odległość na 60 cali w FHD. Z tego właśnie powodu odsprzedałem go teściowi.Witajcie,
Zarezerwowałem właśnie ten model tv w sklepie na S, ale mam wątpliwości czy nie lepiej wybrać jakiś model z 4k. Czy ewentualnie jest jakiś model warty uwagi w cenie ~3000? Odległość od TV to 2,3 m stąd moje obawy czy aby do full HD 60'' to nie za mało?
Wiem z innych postów, że użytkownik Kiki sprzedaje i poleca Tlc 4k.
Pozdrawiam
Wstrzymaj sie z tak niską serią Philipsa. Sprawdź, czy będzie Ci pasował chwalony ostatnio TCL.Trochę za późno odczytałem posta... Tv już u mnie. Ogólnie obraz bajka. Faktycznie trochę przesadziłem z wielkością, myślałem, że to się nie zdarza. No nic raczej go zamienię na PHILIPS 55PUS6401/12. Czy może jest coś lepszego UHD 55" za około 3000 zł ?
Wstrzymaj sie z tak niską serią Philipsa. Sprawdź, czy będzie Ci pasował chwalony ostatnio TCL.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka