Ok. Więc operacja wygląda następująco Najpierw sprawdźcie czy aplikacja działa z waszym telewizorem (pozmieniajcie kanały, wyłączcie/włączcie dźwięk). Jeśli działa to na włączonym telewizorze wciśnijcie w aplikacji przyciski Factory a następnie 3xSpeed. Po tej operacji powinniście wejść do rozszerzonego menu serwisowego (alternatywna metoda jest też taka, że najpierw wchodzicie w normalne menu serwisowe z poziomu zwykłego pilota, potem kombinacja Factory + 3xSpeed na smartfonie i menu powinno wejść w tryb rozszerzony, ale ja wchodziłem w rozszerzone z pominięciem zwykłego menu serwisowego). Po wejściu w rozszerzone menu możecie nawigować już zwykłym pilotem. Wchodzicie w zakładkę "Option" następnie w zakładkę "MRT Option" i przełączacie w niej opcję "3D support" z off na on (z zwykłym menu serwisowym opcji 3D support nie ma). Po aktywowaniu tej opcji wyłączcie telewizor i ponownie włączcie. W menu telewizora w zakładce obraz powinna się pojawić zakładka "3D" z wszystkimi możliwościami regulacji. Napiszcie czy daliście radę. Robicie to oczywiście na własną odpowiedzialność więc proszę nie mieć do mnie pretensji jeśli coś pójdzie nie tak. Aha, po wejściu i wyjściu z menu mogą wam się zresetować opcje obrazu (w sensie podświetlanie, kontrast itd.) więc sobie zapiszcie gdzieś wartości żeby potem wklepać na nowo. Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam