zrobiłem aktualizacje. Co ona wprowadza ? wczoraj tez gralem ok 2 h na ps4 pro i nie wylaczal sie obrazchyba jest jakas poprawka
Też mi nie działał player. Przy próbie instalacji błąd=118Dzieki za info o aktualizacji już zrobiona ale player dalej nie dziala ... hmm a teraz cos zauwazylem takiego jak premium smart pack ... o co tu chodzi ?
Wygląda, że nie to samo, bo "resetuj smart huba" robiłem trzy razy i nie pomogło, a ten "app-reset" raz i pomogło.A to nie to samo co "resetuj smart hub" w sekcji diagnostyka w tv.
Ogólnie telewizor spoko ale napotkałem dosyć istotny problem. Czy u Was również zdarza się, że obraz podczas grania na PC w np. 4K czy na konsoli PS4 albo zniknie na chwilę co jakiś czas, albo wyświetla jakieś błędy w postaci pionowych czerwonych linii? Na początku myślałem, że to wina słabej jakości przewodów HDMI. Ale kiedy ostatnio kupiłem PS4pro i zobaczyłem, że jest to samo co na PC to zrozumiałem, że wina leży po stronie telewizora a nie PC/PS4 i kabli. Ten problem występuje chyba tylko przy graniu w wysokich rozdzielczościach, bo grając w 1080p nie zauważałem tego typu zachowań. Czy to wina one connect'a? Może być wadliwy? Jeśli tak to czy można go w sklepie reklamować?
Ogólnie telewizor spoko ale napotkałem dosyć istotny problem. Czy u Was również zdarza się, że obraz podczas grania na PC w np. 4K czy na konsoli PS4 albo zniknie na chwilę co jakiś czas, albo wyświetla jakieś błędy w postaci pionowych czerwonych linii? Na początku myślałem, że to wina słabej jakości przewodów HDMI. Ale kiedy ostatnio kupiłem PS4pro i zobaczyłem, że jest to samo co na PC to zrozumiałem, że wina leży po stronie telewizora a nie PC/PS4 i kabli. Ten problem występuje chyba tylko przy graniu w wysokich rozdzielczościach, bo grając w 1080p nie zauważałem tego typu zachowań. Czy to wina one connect'a? Może być wadliwy? Jeśli tak to czy można go w sklepie reklamować?
Ja też wymieniłem kabel z szarego na czarny i dalej to samo ... :/
Ja od 14 siedzę na pleju i odpukać jest ok. Wyłączyłem włączyłem konsolę i tv z prądu różne gry i aplikacje i jest ok. Też wymieniłem z szarego na czarny. Jak dokładnie Ci się to objawia ? Soft w Tv wgrywales ? Bo jest nowy.
Soft mam nowy a gdzie kabel kupowales ? Jak wlacze konsole i gre to tak za 15 - 20 min zrobi sie czarny ekran na chwilke i pozniej juz nic sie nie dzieje(tylko podczas odpalenia gry tak sie robi) ...Ja od 14 siedzę na pleju i odpukać jest ok. Wyłączyłem włączyłem konsolę i tv z prądu różne gry i aplikacje i jest ok. Też wymieniłem z szarego na czarny. Jak dokładnie Ci się to objawia ? Soft w Tv wgrywales ? Bo jest nowy.
Soft mam nowy a gdzie kabel kupowales ? Jak wlacze konsole i gre to tak za 15 - 20 min zrobi sie czarny ekran na chwilke i pozniej juz nic sie nie dzieje(tylko podczas odpalenia gry tak sie robi) ...