Ktoś pomoże? Nie mogę przesłać obrazu z telefonu na telewizor. Mam poco x3 pro i tv model 7052. Wyszukuje mi TV, próbuje połączyć, na telewizorze jest komunikat że łączy ale nic z tego. Na innym tv Samsunga dokładnie taka sama sytuacja.
Ale masz już po gwarancji ?
Ja bym zgłosił się do serwisu Samsunga.
Myślę, że naprawa nie powinna być droga.
Na jakiej jesteś wersji oprogramowania i czy na właściwej [chodzi mi o model TV]? baterie w pilocie dobre? reset pilota wyciągnij baterie i włóż ponownie, czy amplituner ma funkcję ARC i czy podpoiłeś do odpowiedniego HDMI?
Witam, potrzebuję listę kanałów z TV od kogoś kto używa tylko TV Naziemnej, ja korzystałem kiedyś z tv sat i zostały mi śmieci typu foldery i kanały z cyfrowego polsatu i nie mogę tego wyczyścić a nie chcę robić ustawień fabrycznych.
Jakby znalazła się takowa osoba proszę wrzucić do neta i podać linka za co z góry dziękuję.
Samsung ue55mu7002 soft 1290
Poszło na Twojego maila.Witam, nie chodzi mi o kolejność kanałów tylko o plik rar/zip z zapisaną listą kanałów:
Menu / Ustawienia / Nadawanie / Ustawienia eksperckie / Transfer listy kanałów / Eksportuj do urządzenia USB
@NobelM dziękuję za zainteresowanie.
Trochę wcześniej od 2018 bodajże modele nu i wysza półka też trochę ubolewam ze tej aplikacji niema dopiero tizen 4.0 wspiera tą aplikacje trochę dziwne toApka C+ nie pojawi się. Jest dostępna od modeli z roku 2019 (bodajże) wzwyż.