Witam!
Zanabyłem tego tivika hula pięknie ... oprócz kilku rzeczy i nie wiem czy to ja jestem ciemięga czy "to się nie da" a dokładniej mówiąc to:
1) Próbowałem ustawić pilota od telewizora jako pilota uniwersalnego również do dekodera NC+ oraz do odtwarzacza DVD Arriva - nie udało mi się. Niby w konfiguracji pilota jest producent PACE ale po wrzuceniu numerów seryjnych wyrzuca tylko z listy PACE 500 i nic więcej. A ten model, który mam jest troszkę starszy i trochę to dziwne, że go nie ma na liście
2) Facebook - TV nie może się zalogować na moje konto. Próbowałem połączyć konto FB z kontem Samsunga ale nie łączy. Sprawdzałem jeszcze raz hasło a nawet zmieniałem i nic.
3) Do TV chciałem podłączyć amplituner poprzez cinche - TV go nie widzi.
4) Odtwarzanie plików z komputera - TV i komp są podłączone go tego samego routera. TV widzi pliki z komputera. Problem jest taki, że odtwarza filmy z kompa ... ale bez napisów. Jak podpinam bezpośrednio do TV dysk twardy lub pendrive to te same filmy odtwarza już z napisami. Ki pieron ?
TV naprawdę ładnie gra ale chciałbym skorzystać z jego wszystkich funkcji a nie tylko prostego TV. Może ktoś pomoże ?