Ale czy te różnice w codziennym użytkowaniu aż tak wpływają na nasze zadowolenie z użytkowania?
Wiadomo nie ma rzeczy idealnej na świecie, co do TV to według mnie lepiej mieć wszystkie rzeczy potrzebne dobrze działające niż użytkownicy Innych tv mają obraz zyleta a potem podlaczy film na penie a to dźwięku nie ma, a to wiesza się im tv Smarta lepiej nie odpalać bo nerwy można stracić. No tak ale obraz zyleta reszta ozdoba)![]()
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
W faqu macie jak zrobic by kazdy pen przeszedl test predkosci
wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12
No to nie wiem nie testowałem na Fce tego programiku ale zasada jest taka sama może sformatuj go najpierw na PC a później wsadź do TV. Którą wersje programu masz?
To kurczaczek dziwna sprawa
Skoro przeprowadza test prefkosci to formatuje i tworzy plik w ktorym jest info czy pen przeszedl test czy nie...
Jak chcesz to odpal pena pod linuxem i zmien tylko w pliku info dla tv... po prostu sposob z programem jest latwiejszy
Nie wiem h nie sprawdzalem pod tym katem jeszcze. Pisze jak to bylo do tej pory. A jak sprawdzasz pena dajac od razu nagrywanie?
Formatowałem też na PC. Muszę poszukać może jakiegoś programu do sformatowania w PC pendrive pod format TV. TV formatuje pod vFat (tak pisze przy probie formatowania), czy XFS (program taki system obsługuje)?
Używałem programu w wersji 0.2 i 0.4
Na jednej z zagranicznych stron przeczytałem, że seria H66xx i H67xx ma taką samą 200Hz matrycę jak w serii H7.
Ktoś może to potwierdzić?
mam jeszcze jedno pytanie: czy 6640 ma WiDi?