jeszcze są jakieś problemy, bo generalnie jak dochodziłem do wyboru obszaru i dawałem cały obszar to wyskoczył jakiś błąd "wystąpił nieoczekiwany błąd. spróbuj ponownie po wyłączeniu i włączeniu produktu.(-67)" ale mimo wszystko po chwili ta informacja zniknęła i dało się wybrać canal+ i dalej model dekodera i działało sterowanie dekoderem, wcześniej wpisywałem kod pocztowy ręcznie i wybierałem nc+ bo canal+ nie było i dekoderów nie było do wyboru żadnych i co za tym idzie nie dało sie sterować dekoderem.Z tym INFO to faktycznie dziwna historia... Nie wiem czemu nie działa po sparowaniu ....![]()
jeszcze są jakieś problemy, bo generalnie jak dochodziłem do wyboru obszaru i dawałem cały obszar to wyskoczył jakiś błąd "wystąpił nieoczekiwany błąd. spróbuj ponownie po wyłączeniu i włączeniu produktu.(-67)" ale mimo wszystko po chwili ta informacja zniknęła i dało się wybrać canal+ i dalej model dekodera i działało sterowanie dekoderem, wcześniej wpisywałem kod pocztowy ręcznie i wybierałem nc+ bo canal+ nie było i dekoderów nie było do wyboru żadnych i co za tym idzie nie dało sie sterować dekoderem.
i teraz chciałem skonfigurować te rekomendacje i też robie krok po kroku i jak dochodzę do tego momentu to też daję cały obszar i znów ten błąd się ukazuje ale tym razem znika informacja o tym i od razu kończy się konfiguracja i nie działa. trochę zamieszałem ale mam nadzieje że wiesz ocb mniej więcej
Tak tu jest trochę inaczej wybierasz
menu>>funkcje smart>>ust usługi warto obejrzeć>>konfiguracja>>żródło kanału dekoder>> źródło wybierasz hdmi pod które masz podpięty dekoder>>dalej
podajesz swój kod pocztowy jeśli nic nie znajdzie wybierasz np 35-508 >> wybierasz nc+
no właśnie na nic mi sterowanie dekoderem skoro rekomendacje nie działają ale dzięki za pomocNiestety nie mam c+, i ciężko mi cokolwiek więcej napisać![]()