sparx napisał:Ale masz na myśli starego xboxa czy xboxa 360 ?
Jeśli chodzi Ci o xboxa 360, to możesz podłączyć go przez kabel VGA, z tym, że nie wszystkie M86 przyjmują rozdz. 1920x1080 przez VGA z x360, jedynie te z nowszym softem.
LCC napisał:Czy ktoś może w kilku punktach napisać czym różnią się 32M86 i M87? I który z nich lepiej brać?
sin111 napisał:Moj blad - myslalem o 32 R 88 - kosztuje 950euro.Jednak jak pisalem-po obadaniu dzis nowego samsunga postanowilem dorzucic ten tysiac i miec full hd.Interesuje mnei glownie jako monitor wiec podziel sie z nami swoimi wrazeniami przy wyswietlaniu plikow tekstowych,necie,grach
BTW czy idzie tu do "nas" sprowadzic N-ke bo szykuje sie na cyfre+ ale majac na uwadze nowy tv jeszcze z full hd...
Probowales sie w Dixons targowac?Nic nie urwali z ceny??
Mam i działasin111 napisał:BTW czy idzie tu do "nas" sprowadzic N-ke bo szykuje sie na cyfre+ ale majac na uwadze nowy tv jeszcze z full hd...
Jak to przeczytałem to mi się przypomniała moja nauczycielka angielskiego. Ona miała zwyczaj wypowiadać jedno zdanie jak ktoś miał problemy z poprawnym złożeniem zdania:kuba380 napisał:SAMSUNG 32M87B mam byc taka wersja?? 32 calowa?? powiem ze Tv sie bardzo oplaca ale nie ma tyle kasy ze dac na Tv a tak opropo wersji 37 wogole sie nie oplca kupic
Ale przynajmniej ładny avatar:bober:Slygado napisał:Jak to przeczytałem to mi się przypomniała moja nauczycielka angielskiego. Ona miała zwyczaj wypowiadać jedno zdanie jak ktoś miał problemy z poprawnym złożeniem zdania:
- Moja mówić, że Twoja zejść z bambusa
hihihi....pozdro.
Jasne, że będzie i to na dodatek 100Hz:kuba380 napisał:No to w końcu będzie wersja 32 cale ?