No, to już możesz zobaczyć. Jest IPLEX na Samsungu. Na zimowe wieczory!
Potwierdzam działanie aplikacji IPLEX na SAMSUNG 32'' c650.
Dość pokaźna kolekcja. Dla każdego coś miłego k:
Czy mógłby ktoś sprawdzić, czy Picasa pokazauje wam też tylko 10 albumów w Samsung Apps?
teraz tylko nadzieja, że odłączony kabel ze stacji uaktywni głośniki....
a ja podłączyłem sobie słuchawki bezprzewodowe przejściówką euro czincz i przy tej opcji głośniki są aktywne.Żeby uaktywnić głośniki trzeba wyjąć kabel z telewizora, nie ma innej opcji. Wyjęcie ze stacji nic nie da.
A u mnie jest taki komunikat po odtworzeniu reklamy i zbuforowaniu 100% rzepraszamy wystąpił błąd odtwarzania [5x2x8] Nieznany błąd. Telewizor LE40c650 z wersją oprogramowania 2010/11/04_003003, uruchomionym time shiftem, podpięty kablem do routera klasy g, internet o prędkości 6Mb/s. Czy to spotkało innych i można to uznać za objaw przejściowy? Mam obawy, że nie.u mnie na na LE37C650 również IPLEX śmiga aż miło
U mnie czasami na iplexie wyskoczy blad polaczenia, ale moge ponownie uruchomic film i go dokonczyc.A u mnie jest taki komunikat po odtworzeniu reklamy i zbuforowaniu 100% rzepraszamy wystąpił błąd odtwarzania [5x2x8] Nieznany błąd. Telewizor LE40c650 z wersją oprogramowania 2010/11/04_003003, uruchomionym time shiftem, podpięty kablem do routera klasy g, internet o prędkości 6Mb/s. Czy to spotkało innych i można to uznać za objaw przejściowy? Mam obawy, że nie.
a ja podłączyłem sobie słuchawki bezprzewodowe przejściówką euro czincz i przy tej opcji głośniki są aktywne.
Witam mam takie same objawy,moj samsung c650soft 2010/11/24 003005 . w czym problem??A u mnie jest taki komunikat po odtworzeniu reklamy i zbuforowaniu 100% rzepraszamy wystąpił błąd odtwarzania [5x2x8] Nieznany błąd. Telewizor LE40c650 z wersją oprogramowania 2010/11/04_003003, uruchomionym time shiftem, podpięty kablem do routera klasy g, internet o prędkości 6Mb/s. Czy to spotkało innych i można to uznać za objaw przejściowy? Mam obawy, że nie.
Witam mam takie same objawy,moj samsung c650soft 2010/11/24 003005 . w czym problem??
No od wczoraj sie cos popsuło, wczesniej było ok