Euro 2012 faktycznie jest ale tylko w dziale sport, nie było go wczoraj w dziale najnowsze.Dzisiaj doszedł Onet jakiś i Euro 2012
Euro 2012 faktycznie jest ale tylko w dziale sport, nie było go wczoraj w dziale najnowsze.Dzisiaj doszedł Onet jakiś i Euro 2012
Zakupiłem D-LINKA, przyszedł wczoraj, działa idealnie. W końcu mogę korzystać z z wigetów. Teraz tylko instrukcja obsługi i doczytać o PC Share manager, bo mi ustrojstwo plików nie chce po sieci wyświetlać ,ale to pikuś.
Jakiego tego D-LINKa zakupiles? Mozesz podac typ urzadzenia?
Ja mam net i router (ten standardowy czarny - zapomniałem modelu) z Netii i również śmiga wszystko pięknie. Komputery po wifi łączą się z routerem a telewizor z routerem rzecz jasna po kablu - dzięki temu, bez zbędnej karty wifi "samsungowej" do telewizora, wszystko mam dostępne w AllShare Zatem, jak by nie było, komputery z TV łączą się po wifiCo do routera ja mam TP-Linka i jest rewelacyjnie nie ma żadnego problemu z łączeniem TV do netu poprzez przewód LAN, poprzednio miałem pentagram i od czasu do czasu TV się nie łączył ale TP-Link daje radę
Witam,
próbowałem skopiować nagrany na pendrive film do PC, ale otrzymałem komunikat, że pendrive musi byc sformatowany. Przy próbie otwarcia go w TC wyświetla, że brak takiego napędu. Wygląda na to, że TV sformatował pena w jakimś egzotycznym systemie plików. Czy jest jakaś możliwość skopiowania nagrań z pendrive na PC?
Pendrive jest sformatowany w formacie XFS.
Można go odczytać w dowolnym linuksie.
Pozostaje tylko pytanie po co? Bo nagrania są zakodowane z użyciem klucza, którym jest numer seryjny płyty głównej telewizora.
Na razie dopiero trwają prace nad odszyfrowaniem.
Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego media play nie otwiera(a powinien) mi niektórych plików pokazując błąd o "nie obsługiwanym kodeku video". Załączam screena plik po lewej odtwarza się bez problemu, a ten po prawej już nie...
Dzięki za odpowiedź. Ponieważ z naziemnej cyfrówki odbieram Polsat HD, chciałem nagrać i używać potem w NMP Kabareton z festiwalu Top Trendy.
A czy numer seryjny płyty nie jest wydrukowany na płycie, ale chyba nie skoro prace trwają.
Ja bym jeszcze dodał vtuner i net player (ten ostatni to nieoficjalny widget), ale ogólnie zgadzam się z tą opinią. Bardziej powinni się chwalić media playerem niż internetemPo drugie primo - widgety to jedna wielka lipa z nie licznymi wyjątkami takimi jak TVP VOD
Klucz jest potrzebny napisał:Mógłbym prosić o jakieś bliższe namiary?
Mam włączony pvr w c650, czy po wgraniu nowego softu pvr nadal będzie działać czy na nowo trzeba go odblokować ?
Za mało danych, użyj kmplayera. On wyświetla więcej danych
Klucz jest potrzebny, a nie numer seryjny. Wgraj sobie samygo, tam jest możliwośc nagrywania do TS